Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

jankaaaaaaaaa

jj ved to mi tiez pride divne ze na kazdy den varit tri chody a stale nieco ine. a to z precdchadzajuceho dna sa vyhodi? alebo to co sa nezje na obed sa vyhodi aby sa mohlo varit zase nieco na veceru? ked ano, tak urcite to je velke plytvanie jedlom..

Weva

no ale stravovat sa tak kazdy den tak ma asi roztrhne, plus teda nechcela by som byt mamina co takto vsetko vyvara na ranajky, obed, veceru... a ved niekedy ked sa navari i viac dni za sebou sa da zjest ;) Juj, normalne zacinam mat opat hlad...

Weva

No ked navaris polievku, a k tomu kupis 4 kvalitne steaky v bio kvalite, nove zemiaky a sparglu, nejaky salat a povedzme dobru flasu cerveneho vina... nedajboze dezert tak sa to vysplha :)

jankaaaaaaaaa

neviem aky obed doma navareny aj z kvalitnych surovin moze stat 35e pre 4 ludi?? ked by sa platilo aj kucharke, tak beriem

lost

hmm, to vyjde na 3000 mesacne ? ja som sa to ani nepokusal spocitat :D no to musi byt super inac :)) tak congrats :)

Weva

hehe, to patrilo lamborginke, kedze tu ma inu temu o alkohole... som hnusna, ale napadlo ma ze to musi ist riadne do penazi...

A ja tiez abstinujem... ale nedobrovolne, kvoli drobcovi. Inak by som to dala cast na cokoladu a cast na dobre vinko, ci nejake to mojito :)

Ja tieto ceny neviem odhadnut, tym ze zijem mimo SR, ale 3000 len na jedlo, benzin a kozmetiku pre 4 mi pride fakt dost :) a to sa este neobliekli, nezaplatili ucty a nesli na dovolenku... No nezavidme, :)

hviezda01

mozno sa u nich stravuje cela ulica,alebo cely barak...neni mozne aby clovek denne prejedol tolko penazi..preboha....-DDD