Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

lamborginka

leticica nezavid aspon nam nejebe ..nazrat sa treba lebo pootom to drbe na hlavicke ,,, a nezavid ,,, o com je zivot zrat a pit sa bude stale a stym chlastom uz to nie je smiesne ,,,, neni som v liehu kazdyy den a netrasu sa mi ruky a ani sa nepreezieram ako prasa len vzdy mam doma mto na co mam prave chut alebo ked nie tak to zachviilu je ,,,vies o com je zivot ? o peniazoch ,,ked mas tie mozes aj zrat aj jchlastat ajj robit co chces cely sveet vladnu tie s,,,e peniaze

bibi123

neviem to odhadnut, ale u nas je ta spotreba strasne velka... ale podla mna sa v dnesnej dobe na potravinach ani neda moc usetrit+cas straveny v obchode, pri vareni, umyvani riadov, spotreba energii- preto sa uz vo velkej miere stravujeme s priatelom restauracne alebo v Poluse, kde uz maju hotove jedla(nie sme si sice isti kvalitou, ale co oci nevidia, srdce neboli:O))), zmeni sa to az prichodom deti...

lamborginka

sofa )to je pravda ja si to vsetko uvedomujem aj sama povoedala ze si to nevieme vazit a by chcela vidiet ako bby sme sa postarali o seba ,,,je to pravda trosku sme pohodlní ked sme na toto zvyknutíí ale ja si to vsetko uvedomujem ze mam doma full servise ,,a s tou kavou sofa jasne ze by som nedala za 1presso 15eur to je raz vela ,,, mala som na mysli ze cez volno vybehnem s kamoskou na kavu , dve ladove kavy dve coly a dva zakusky ma vyjdu cca 15eur a niee jedna kava to fkat by som sidovolit nemohla ,,)to uz co by bolo za kavu..))

soffa

lamborginka este dobre ze mas taku maminu,inac by ste asi neprezili,nic v zlom?ale nachystat kazdemu desiaty a ranajky....to sa mi zda az prehnane,alebo lepsie povedane zneuzivanie tvojej mamky.ved asi mas dost rokou na to aby si obcas urobila ty ranajky..inak kazdy skace do vysky tej na ktoru ma.inak nasa spotreba pre 3 dospelych je okolo 500eur na jedlo a nemam pocit ze by sme zobracili.doprajeme si vsetko na co mame chut.lebo pracujeme vsetci tak si to zasluzime.ale aby sme si davali kavu za 15 eur to nie.dokonca by som bola zvedava kde platis len za kavu 15eur?my sme boli akurat teraz v benatkach a kava stala od 4eur do 30eur ale ta druha bola na namesti sv.Marka a pripocitavaju si tam aj hudbu+casnika v rukavickach atd.

lamborginka

flowers nikto sa tu nechvali to bola len odpoved na to ako sa realne da minut ako niekto pise nehorazna suma na jedlo 50eur denne ked je to podla mna prirodzene ,,a chvala to nie je ,l,,nerozoberam tu vsetko co si mozeme mimo jedla dovolit a v com si doprajeme len som sa vyjadrila k tym reakciam na moj prispevok ktory som si myslela ze nie je nicim vynimocny ,,,pisem o jedle nie o tom ako sme si kupili dve nove auta a podobne myslim ze to je chvalaa a nie tootto ,,,a ajjj tak moja maminka vari najlepsie na svete ,,)RAAAda RAdA ..je to tak nie kazdy ani ja si to vzdy nemozem dovolit tak raz za tyzden ,,,a je to o tom kazdy si dopraje na kolko ma ,,,)ked ja nebudem mat uz ani tolko drinkov nebude ))

RADArada

LAMBORDINKA ale nie kazdy ma na to aby mohol minat tolko ako vy?vy mozno mate stastie ze vsetci v rodine mate dobry prijem a ked sa poskladate mozte si dovolit...takto sa stravovat-ale pochop ze nie kazdy moze minut na kavu 15eur ako ty pises...
a da sa aj za malo penazi najest do syta-chutne a byt spokojny...len treba vediet ako na to...

flowerss

to lamborginka:

ach, koľko chvály...skrátené sa to napísať nedalo?
( nie, nezávidím, lebo moja mamka varí najlepšie! )

lamborginka

ako ludia fakt sorry ale vy asi fakt nezerete doma alebo zgrlosite , clovek sa potrebuje najest a poriadne aby mu to ne,,,lo v hlave ,, no len my vsekto kupujeme nedava nam stara mama prasiatka, kacky, zeleninu ,,,vsetko sa u nas kupuje a ano mame maminku co kazde rano vstane spravi nam ranaky mne tatkovi bratovi , zabali obediky , desiatku , zajde na nakup spravi teply obedik a jasne ze tri chody ,,,a ked sa nezje obcas sa vyhodii alebo susedkinmu havovi davame,,, tak si doprajeme ,,,by som chcela vidiet vase taniere ked sa co mate na nich nalozene ked pisete denna spotreba 10eur ,,to je abnormalne za 10eur tak dnes kupim ani ranaky nie neake jogurtiky , sunku, pecivo ,,,a mlieko, vajicka, tvaroh, maslo , zeleninu cerstvu ????? to si odmyslim pri vasich vydvakoch ,,prepacte ale aasi ked volakto jedava na ranaky holy rozok s vetom , na obed cinsku polievku a bagetu a vecera jogurt s rozkom tak jasne ze sa da minut 10eur na den to by som chcela vidiet ake vy ste gazdinne a asi sa ani neumyvate , neperiete , nevonavkujete ,,n ic obdivujem vas rada by som videla vas jednalny listok ,,,ved len na kavu ked si idem sadnut miniem 15euur a to je len kava , mineralka a naejky muffin a vy totoo pisete ,,,to uz kde zijemee v Rumunsku ? a Weva na alkohol ? no vela nie doma mame plny bar uz mam aj ja vlastny barik v izbe nejaak ta whisky sa vzdy dokupi , mamina nepije vobec alkohol , tatko tak sviatocne , a brat akurat na nejakej party akurat ja si lubim dat a zas tak vela to do penazi nejde ,,, a ano miname dost ,, spravi to neakee to euro viac ako v inych rodinach ale aspon sa najeme ,mame teple jedlo kazduy den , a teple ranaky ,,,keby ste vedeli kolko ludi mi zavidii tu mojuu maminku , a tu jej kuchynu ako kazdy chvali nejeden kamarat, priatel , kolega somnou udrzival najlepsie vztahy len koly nasej kuchyni u nas sa kazdy dobre najedol , ajj expriatel pri mne pribral 10kg na vahe a to sme boli spolu 7mesiacov ,,)tak lubime si dopriat , brasko zaraba celkom pekne peniazky , ajj ja a tatko je zivnostikk tak si mozme dopriat a maminka tiez ma svoj prijem a zvysilo aj na dovolenku aj na alkohol ajj na oblecenie ,,, )ludia treba si dopriat zijeme len raz ,,, tie peniee si vezmete do hrobu ?