Ahojte :) rozhodla som sa dat nejake tie kilecka dole a urcite nam to pojde spolu lepsie! Kto sa prida? :)
Chudni so mnou
Ahoj Metallica..neboj sa....chut na sladke aj ja mavam pred mojimi dnai :)..a ber to tak...zase..ze tu tortu nejes kazdy den..ze si si ju dala len teraz...tak nemaj vycitky...zase telo potrebuje aj sladke :).....nie kazdy den..ale ani tortu doma nemate kazdy den...no nie?? :))))....ja prave robim cuketove placky...jaa...co nemam rada varenie :D :D :D...ale tak chcela som pouzit tu pol cukety co lezala v chladnicke :D :D :D...takze dnes sa prekonavam :D :D: D.....a poobede neviem co budem robit...to sa este uvidi..lebo zatial nemam este ziadny plan....:D :d
hviezdka áno máš pravdu :) pretože veľa žien a dievčat ani nemôžu zato no majú neforemné chudé nohy už ked vidím v meste tie čo majú nohy ako bôbove palice a dajú si legíny alebo mimi sukňu no neviem...ja veľa športujem a mám stehná 54:)) takže tiež dosť...ako tie tenistky daktoré:D
Ja som už bola ráno so psíkom behať ale dala som si na raňajky aj kus torty :((/ hrozne som nechcela ale teraz idem mať dni svoje a vtedy musím sladké musím. Ešte že telo viac spaľuje vtedy tak po nich zase to dám na normál alebo schudnem. Chcem schudnúť veľmi:)
noo ahojte..osm rada ze sme sa takto rozpisali ;)....urcite nam to doda taku pozitivnu inspiraciu :)...a co sa tyka rezimu..ja len vodu-cistu a kavu..nic viac..mne tie sladene veci nechutia a ani nie su zdrave..a co s tyka mnozstva...tak ja pijem od tych 2,5-3 litrov...lebo ked vypijem menej..zacne ma boliet hlava...takze j to beriem ako samozrejmost pit :)....
A baby?..co mate dnes na plane???...kedze ma byt az milion stupnov :D :D :D :D..ja osobne nemam rada leto....ja milujem zimu..cize ja teraz aj tak trosku trpim (...ale nejak to prezijem :)...
Lucia 17777....ja ju chapem....viem ze stehno 46 cm ci kolko, je malo..teda musi mat tenke nozky..lebo ja osobne mma 55 cm...a tych 9 cm by isto spravilo vela...lenze..ja mam take pevne stehna...z bicykla...ale mam kamosku..kt. tiez asi viac ako 46 cm nema...ale ma tie stehna take neforemne "mlandrave"..ze ked si sadne vidno ze na nich nema sval..a ak Lucia chce mat svalnatejsie teda pevnejsie nohy..tak ja ju chapem...podla mna je ale krajsie ked ma zena pevne a vysportovane nohy ako chude a take traslave...-> to je len moj osobny nazor :)....duufam ze ma nebudete teraz odsudzovat :D
Ja si dam hmm co si dam? :D neviem mozno fitness s jogurtom, lebo dnes som nic sladke nejedla :D
Znie to dobre:)
ten bananovy tvaroh je len banan a tvaroh? :D
baby pridavam sa :) mam 169 cm a 74 kg :( uz som obmedzila sladkosti, porcie jedla su mensie a pravidelne a pijdem cistu vodu ale nejako mam dva dni taky pocit ze sa mi brucho zväčšilo...nechápem