Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

Bekula12345

ale mám :D lebo ja športujem a ja som tuto vahu mala predtym a mam na sebe len svaly .. lneže som bola dost dlho chora a hrozne som pribrala kvoli tomu a zle sa citim a aj ked cvičim je to proste citit na mne ten tuk na vyše a preto ho chcem dat dole :)

Lillla

Ahojte, mala som 56,9 ranoo :D a kupila som si centimeter,tak zajtra napisem miery :D ja som dnes bola od rana v meste a potom sme sli na plavku, taka som otapena z toho slnka :D ale tak som si aspon trosku zaplavala asi 20min, ale to sa nedalo, lebo bolo strasne vela ludi a zavadzali mi.. :D a co sa tyka jedla tak som mala na ranajky taku satocku s dzemom, na desiatu + obed som mala 3 cerealne zemle, 3 nektarinky a jablko a na veceru gyros so salatom. Teraz idem este na korcule sa vyvetrat, ale nechce sa mi.. :D Bekula: a tiez si myslim, ze nemas moc z coho chudnut sak ja mam 165cm a 57kg :D

MetallicA

ajj ja vim ako to vyzerá...ved modelky sú v terajšej dobre doslova otrasné. Som myslela že veľkosť 38 je hit, ale minule vraveli vraj 32 :D:D

hviezda_ka

ja mat 57 ....och :D :D :D :d...kiez by som uz tolko mala :D :D :d..ale teraz vaazne ...172 cm a mat 53 kg...ved to moze byt z teba modelka..mala som spolzuiacku...co merala tolko a vazila 52 a bola tenkaaa ako lata....to zase taky extrem nechi..skor si posilni telo cvicenim.ale nechi tolko malo vazit..nie pekne to vyzera....

Bekula12345

Ahojte ja sa k vám tiež pridam ... mám 172 cm a 57 kg a chcem schudnut 3-4 kilá :) dnšni den vyzeral takto :

R- pečivo so syrom , káva
D- zmrzlina (neodolala som :/
O- karfiolova polievka
D-jablko
V- cestoviny suž asi mesiac po 17 , 18 hodine vobec nejem a vobec mi to nevadi :) dnes som trošku doma cvičila a posilovala asi 40 minut ... zvažit sa chcem buduci pondelok :)

MetallicA

aha nie nie tortu nám doniesli susedia za preklad mamin:D joj bože to nemám rada aj ked je to milé, a ja to najsladšie z toho mám rada ten marcipán zo salka a sušeného mlieka. Behať potom neviem načo som išla :) ale tak lepšie sa cítiť. Ach prosím vás, ktorá chcete si vymeniť facebook so mnou ozvite sa mi na email lebo ja sem nebudem mať čas už asi toľko chodiť ked sa začína škola zase a rada by som si písala s dakým čo dnes je, recepty po prípade alebo čo je dobré, tipy,...brbrb. Julia.schonberger@yahoo.de dakujem vám :-*