Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

Luckatucka

Lucia mas stehno 46cm,normalne silne stehna su 60cm,stihle stehna su 50cm a 46cm tak to je extremne stihle.Opytaj sa kamosky,ktora je uprimna nech ti povie co si mysli o Tvojej vahe.Prosim nechudni,mas miery ako nejaka americka modelka.

Lucia177777

Luckatucka, Maoam: Baby, to síce ďakujem, ale viem že to nepreháňam.. Nebojte sa, nedokázala by som byť anorektička a už vôbec nič s tým. Síce aktívne športujem (Behávam) ale svaly nemám. Ide mi hlavne o výzor postavy. Celkovo som spokojná len potrebujem doladiť brucho (spodná časť), Sehná (fuj) a lýtka ktoré mám vačšie. Takže by som to chcela spevniť a zhodiť tuk.. A ešte k tej váhe .. Mne je jedno či mám 60,120 alebo 39 KG. Mne ide o výzor a stehná sa mi vždy tak hnusne rozpliaskajú a navyše keď sa zohnem vyčarujú sa mi v spodnej časti brucha 3 extra xxl pneumatiky :(

Lillla

Ahoj:)) myslim si ze aj prechadzka je nieco:) lepsie ako nic:) a hmm na obed, takto ja jedavam to co predtym, len obmedzujem sladke napoje, sladkosti, mastne jedla a take, inak jem normalne:) a na olovrant hadam staci len cisty jogurt :) a ta prazenica znie dobre. a tie musli tiez zneju dobre :D kazdopadne, ja tu moc take dietne jedla pisat nebudem :D ja som dnes mala na ranajky aj na veceru to iste, lebo mama robila pre navstevu :D a to vajickovu tlacenku, to milujem! a syrovu roladu + zelenina a celozrnny chlebik a na obed som mala kusok pizze takej pecivovej :D so sunkou a sampinonmi a este som cez den jedla nektarinky:) a pijem iba vodu a kavu, a vy co pijete??

hviezda_ka

Taaak babenky..ja som dnes bola len nna 1,5 hod prechadzke..ziadny sport..uvidime co to da zajtra a ako sa karty zamiesaju a kde nakoniec skoncim :D :D....dnes bol celkom fajny dnik..len teraz uz neviem co budem mat zajtra na obed :D :D :d...nejaky napady??? :)..nieco rychle, chutne....inak chcela som sa spytat...ci napr na olovrant staci jogurt ci si k nemu mozem dat este nieco??...alebo napr na obed spapat prazenicu s cerstvou zeleninkou a celozrnym pecivom???....co vy na to??....inak viem ze zapekane musli nie su velmi vhodne..ale myslite ze ak ich mavam na ranajky aj s jogurtom ze je to velmi zle??? :)..dakujem za rady :D...a vy ste ako pondelkovali??? :)

Lillla

Kde ste vsetky? :) Ja som si bola teraz zabehat:) Po dlhoooom case asi po mesiaci! myslela som si, ze nebudem vladat, ale vladala som, tak som rada:)) aky mate plan na zajtra? :))

MetallicA

no isto je lekvár lepší ako čokoláda, ja som si včera tú výživu dala, ktorá bola sladučká ako džem ale celý pohárik tej deckej mal len okolo 140 kcal, to je menej ako doboška a bola fakt výborná banánovo- jahodová. A mama dnes robila slivkový kabáč čo som obrala slivky a ešte aj šišky a ja banánový tvaroh z banánov.....neviem čo mám robiť tak si asi dám namiesto olovrantu jednu šišku s tvarohom a trochu z koláča lebo to sa nedá ešte že ráno som sladké nemala len tú ovsenú kašu.

Lillla

Ja moc na sladke nie som, cize s tym ja problem nastastie nemam :D a aj ja mam 16, v okt. 17, uz si nepamatam ci som to tu pisala:D a neviem co si dam na obed,och, no idem zas upratovat :D

hviezda_ka

Metalicca.aj ja si dam kavu..ked ma uz chyta zravost :D :D :d...ale niekdedy ked napr aj doma mame nieco otvorene na stole..jednoducho neviemm odolat a poviem si ze jeden kusok ma nezabije..noo a vies si predsatvit ze pri jednom aj tak nikdy nezostanem :D...jooj..je to bieda so mnou..ako nevravim ze sa toho musim nadobro zriest.ale obmedzit...lebo fakt si pripadam v poslednom case ako zavisla..ze kazdy den musim nieco mat....a mna este ked prepadne zravost ....tak si niededy radsej dam aj domaci lekvar :D..myslim ze je to lepsia varinta ako cokolada..co poviete??? .)..ale aby ste si nemysleli ze vyzeriem cely pohar :D :D :d

Hviezda_ka

Lillla..ahoj....ja ma 21 rokov...ale teta mi povedala ze vyzeram na 15 :D :D :D :D....to len tak na okraj :D :D...ja by som rada do oktobra dala na tych 56-57...teraz mam..teda minuly tyzden som mala 62..budem sa vazit az buduci pondelok..tak uvidim......duufam ze to vyjde :)...sladkemu chcem dat pauzu..kedze som dost na nom zavisla :(..a asi aj preto nechce ist vaha dole...noo budem msueit odolat....duufam ze nezlyham hned po Dvoch dnoch :D