Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

potkanica

tak ja mam 20 rokov, moja vyska je 172cm a 78kg :/ humus no, ale nevyzeram na to, aj ked to znie smiesne :) hravala som 10 rokov hadzanu, tak mozno este nejake tie svaly mi zostali a tie su tazsie ako tuk. moja akoze normalna vaha je 68kg a s nou som velmi spokojna, ale prvy rok na intraku som pribrala, ale uz viem, ako sa zariadit, len schudnut...ale tomu velmi neverim no :/

Lillla

Ahotje:) Vitam nove clenky:)A tymto sa vas pytam na vek, vahu a vysku a mozete aj miery:)
Ja som dnes pribrala, lebo na opekacke som pojedla marshmalows, lentilky, ale no opekala som si len zemle :D a este aj radlera som vypila a ladovu dren, cize dnes som totalne zhresila a porusila moje pravidla :D takze zajtra budem mat urcite viac ako 56,5 :D aj takych 57 :D a k tomu som este nesportovala dnes, strasne ma boli koleno od rana a neviem z coho :(
Baby, ja chudnem preto lebo jem male davky tych jedal, len do 18 a behavam, pri behu vzdy chudnem :)
a stehno si ja meriam tiez cez najsirsiu cast.

potkanica

hej ja viem, ze musim byt trpezliva...uz parkrat sa mi nechcelo ist rano behat, ale povedala som si,ze budem to vecer velmi lutovat, ked nepojdem a nakoniec som sla a je to super pocit :)
a dakujem, tiez vam drzim palce :)
ja uz vahu nechcem vidiet, radsej budem verit cm :) mne je jedno, kolko budem vazit, ked budem vyzerat pevnejsie a foremnejsie a krajsie :P :)

MetallicA

hviezdka ja som toľko razí plakala:D mesiac robím všetko sladké som nemala a ani o deko nič? tak to ti teda príde do plaču a iné tu jedia normálne a ajtak schudnú a ked ja aj to skúsim tak o niekoľko dní priberem. A mám jednoducho strach proste. 4o idete mať na večeru babule?

MetallicA

no tak sa ty pridaj ku mne potkanica, ja som bez hormónov ale vyzerá to u mňa asi tak ako u teba:D stehno ja si meriam cez jazvičku takú čo tam mám asi v polovici, tiež neviem kde sa to má ale ja si takto viem aspoň že kde nabudúce merať ked vždy cez tú jazvu. Ináč by som si možno dakedy nižšie merala nechtiac, kde mám chudšie a zbytočne tešila že koľko som schudla:D:D

hviezda_ka

Metallica..moja znama za 2 mesiace 10 kg dole....a ja som zacal s nou...a po 2 tyzdnoch som mala o 2,5 kg viacej..ona o 3 menej...chodili sme spolu kazdy den behavat..takze to mas tak....teraz sa snazim pravidelne a po malych porciach....ale uvidim co to da v pondelok...ak sa vaha ani o gram neposunie....tak budem plakat :/...
a baby vitajte :)
potkanica...aj ked ja hak neberiem..neviem ako je to s priberanim ci chudnutim...ale viacere baby mi vraveli ze po vysadeni priberu...tak asi to bude v tom..ale myslim ak ti ostane trpezlivost..vysledky sa casom musia dostavit..nie hned...ani za tyzden..lebo ty si hak takisto len tyzden nebrala :)..musis dat telu cas...nech sa "otuka" v novej situacii a to je den bez hak :)....takze aj tebe samozrejmne drzime vsetky palce....nech sa ti dari..a budeme bojovat spolu...
inak este som chcela..ze toto je podla mna super..lebo napr vcera som mala neodolatelnu chut na sladke ale som, si povedala ze nie!...baby na fore ta predbehnu...budu chuducke a rychlejsie dosiahnu svoj ciel..tak sa musis zapriet aj ty!!!...a predsatvte si-.....odolala som :d
Lamborginka...vitaj....ake mas ciele??? :)

potkanica

Ahojte baby, mozem sa k vam pridat? snazim sa schundut uz asi 3 tyzden, chodim pravidelne behavat, cca 5x do tyzdna po 36minut a ani deko dolu!! ale viem, preco to je, kvoli HAK :( uz som ju pred tyzdnom vysadila, vela bab tu na fore pisalo, ze kvoli HAK nevedia schudnut a skoro nic nejedia a to ma dost deprimovalo, vsetko ma deprimuje ked nevidim vysledky, skoda, nebyt hormonov tak uz mam aspon o 5kg menej.
inak v ktorej casti stehna si ho merate? :)

MetallicA

no ved to mňa to rozčuluje, susedka mi vravela že po tom čo bola tehotná mesiac od 16.00 nič nejedla a pila čaj na chudnutie, ja som takto schudla kilo, ona sedem a ani necvičila:D odveci no