Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

MetallicA

nno takže ja mám 16 :)) dúfam že nie ste o moc staršie, výzorovo aspoň mi vravia ľudia 19:D Ja mám 170cm a 67 kilou aj ked mi vravia ľudia že vyzerám na 60 chcem to zmeniť. Brucho nemám, driek štíhli tiež, ale nohy boky:( Ja som si dnes na raňajky dala ovsenú kašu s banánom a slivkou jednou, olovrant jeden malý krajec chleba opečený v rúre so syrom. A na obed bude kapustový prívarok s knedľou na mäso nemám chuť. A behať iem doobedu čiže musím rýchlo upratať tiež, i ked mám celú povalu svôj bytík taký takže to dosť trvá

Lillla

Dobre ranko:) Ja dnes budem upratovat a potom asi na postu skocim.. a potom k nam pride navsteva...Vecer asi pojdem na korcule alebo behat, uvidime. Dnes rano som mala rovnych 57:) tak som rada. Hviezda, ty mas kolko rokov?

hviezda_ka

ahojtee babenky... :D....ja vam radsej moj vcerajsi jedalnicek nebudem pisat..aj ked doobeda to vyzeralo najdejne...ale kedze som vcera mala meniny.. :D...tak si viete predstavit ako to dopadlo so sladkym :D D:...esteze sa nemusim zaoberat aj tym zeby som vypila aj nejaky alkohol...ale nastastie som abstinent...tak aspon to :D :D :D :D....Ale dnes uz sa idem snazi... :D...asi dnes aj korculky pojdem vyvetrat :).....a co mate dnes na plane?...ja asi nic..doma len upracem....a budem potom uz len NIC nerobit :D :D...alebo zeby nejaka inspiracia? :)

MetallicA

heeej aj ty máš rada? super prvá čo mi to tu vraví:)
Ani mne sa môj jedálniček nepáčil dnes, ale tak isto ako ty- skôr som podlahla chúťkam lebo som sa narobila upratovali sme dvôr drhli koberce rozváážala som hlinu umyla schody vyslala tak mi už bolo jedno:D A nebolo nič iné navarené len fašírky, a bola som taká hladná že sa mi nechcelo už ani.

Lillla

ten tuniak znie dobree:) uz som dlho nemala, budem musiet ist nakupit :D ja som dnes mala:
R:Celozrnne pecivo so syrom
O:Pizzove pecivo a celozrnny roztek
Olovrant:Hrozno a kolacik
V:Hrozno a nektarinky

Pekne som dnes jedla, tak divne :D no ale tak na plavarni cely den to sa dobre clovek nenaje.. este ze som nepodlahla langosom a hranolkam :D

Inak mas super nick :D aj ja mam rada tu kapelu :)

MetallicA

:) R: krajec chleba, malá broskynka, kivi
D: kúsok z koláča som si zobla ( nič moc)
O: fašírka so šalátom
V: tuniak so šalátom a chlebom, výživa

Maoam

Lucia a hviezda, tak vy fakt nemate z coho uz chudnut :-DDD, mat tak 173 cm a 62 kg tak som happyyyyyyyyyyy. A stehno 46? Tak to si chudulinka.

MetallicA

vy čo jete na olovrant? Mne poradili že ovocie nie, tak dneská asi si dám jog. mlieko, ovocie iba ak hrozno do večere pozobkám ak budem lačnejšia:)) len doobedu si dávam už ovocie