Ahojte :) rozhodla som sa dat nejake tie kilecka dole a urcite nam to pojde spolu lepsie! Kto sa prida? :)
Chudni so mnou
nno takže ja mám 16 :)) dúfam že nie ste o moc staršie, výzorovo aspoň mi vravia ľudia 19:D Ja mám 170cm a 67 kilou aj ked mi vravia ľudia že vyzerám na 60 chcem to zmeniť. Brucho nemám, driek štíhli tiež, ale nohy boky:( Ja som si dnes na raňajky dala ovsenú kašu s banánom a slivkou jednou, olovrant jeden malý krajec chleba opečený v rúre so syrom. A na obed bude kapustový prívarok s knedľou na mäso nemám chuť. A behať iem doobedu čiže musím rýchlo upratať tiež, i ked mám celú povalu svôj bytík taký takže to dosť trvá
Dobre ranko:) Ja dnes budem upratovat a potom asi na postu skocim.. a potom k nam pride navsteva...Vecer asi pojdem na korcule alebo behat, uvidime. Dnes rano som mala rovnych 57:) tak som rada. Hviezda, ty mas kolko rokov?
ahojtee babenky... :D....ja vam radsej moj vcerajsi jedalnicek nebudem pisat..aj ked doobeda to vyzeralo najdejne...ale kedze som vcera mala meniny.. :D...tak si viete predstavit ako to dopadlo so sladkym :D D:...esteze sa nemusim zaoberat aj tym zeby som vypila aj nejaky alkohol...ale nastastie som abstinent...tak aspon to :D :D :D :D....Ale dnes uz sa idem snazi... :D...asi dnes aj korculky pojdem vyvetrat :).....a co mate dnes na plane?...ja asi nic..doma len upracem....a budem potom uz len NIC nerobit :D :D...alebo zeby nejaka inspiracia? :)
Tak ja som rocker :D milujem taku hudbu:) Kolko mas rokov?a ked uz sme na tomto fore tak cm a kg? :)
heeej aj ty máš rada? super prvá čo mi to tu vraví:)
Ani mne sa môj jedálniček nepáčil dnes, ale tak isto ako ty- skôr som podlahla chúťkam lebo som sa narobila upratovali sme dvôr drhli koberce rozváážala som hlinu umyla schody vyslala tak mi už bolo jedno:D A nebolo nič iné navarené len fašírky, a bola som taká hladná že sa mi nechcelo už ani.
ten tuniak znie dobree:) uz som dlho nemala, budem musiet ist nakupit :D ja som dnes mala:
R:Celozrnne pecivo so syrom
O:Pizzove pecivo a celozrnny roztek
Olovrant:Hrozno a kolacik
V:Hrozno a nektarinky
Pekne som dnes jedla, tak divne :D no ale tak na plavarni cely den to sa dobre clovek nenaje.. este ze som nepodlahla langosom a hranolkam :D
Inak mas super nick :D aj ja mam rada tu kapelu :)
Jeeej, vidim, ze tu mame nove clenky:) a ja ze sa to tu ani nerozbehne :) co ste dnes robili? :)
Lucia a hviezda, tak vy fakt nemate z coho uz chudnut :-DDD, mat tak 173 cm a 62 kg tak som happyyyyyyyyyyy. A stehno 46? Tak to si chudulinka.