Ahojte :) rozhodla som sa dat nejake tie kilecka dole a urcite nam to pojde spolu lepsie! Kto sa prida? :)
Chudni so mnou
Lucia177777 : a mas stehno 46,ved to musis byt nie ze stihla kocka,ale ze vauuuuuuuuuuuuuuu.Dievca nechudni a ziadnych 8kg,chces mat 42kg?Uvedomujes si,ze je to na Tvoju vysku neskutocne malo?Kolko budes mat potom pas 50cm a boky 70cm?Toto nie je zdrave vnimanie samej seba,si mlada,podla mier stihla ako modelky,krasna,nemas dovod chudnut.
Lucia....:)...ja takisto sa snazim uz urcitu dobu schunut...ale nie a nie dole s nou.....ty spominas ze jest 3x denne...nestihas si hodit ani nejake to ovocie aby si jedla 5 x???...a inak ze cvicis tak vela...to je obdivuhodne....:)...si nejaka aktivna sportovkyna?...ci len z vlastnej vole tolko cvicis?...lebo ja tiez bicyklujem ale len tak sa,a pre seba ;)...a takisto ako vravis ty..moje bruho je otras..ked si sadnem..hned mi vyskoci ta peumatika :(....
Lucia177777: dievca neblazni,mas pas 61 a boky 79cm a chces chudnut?Ked tolko sportujes musis byt samy sval a nie tuk.Neprehanaj to lebo Ti hrozi anorexia.To nie je ok ak chces pri takychto mierach chudnut.
Ja určite sa pridám. Začinám už od zajtra, aj keď snažím sa už dlhatánskú dobu,.. Od zajtra a aspoň do Nového roku si nedám žiaden prehrešok.. Teraz už si naozaj verím .. Potrebovala by som do nového roku schudnúť 5 až 8 kg a hlavne spevnit´ postavu a budem spokojná. Ja mám teraz 17 rokov, mám 161 cm a 55 kg :) miery sú 85-61-79 čo by ušlo ale mám veľmi zvláštné brucho takže to musí ísť dole.. Stehná mám 46 ale je to hroza :( a ako sa budem stravovať ? 3x denne ( mám školu, brigádu a hlavne tréningy takže nestíham ) no a mám 2,3 a niekedy aj 4 hodinové tréningy (pod dohľadom trenéra) + budem ešte veľa, veľa športovať. Uvidíme ako to pôjde dole :)
Aj ja sa pridam...aspon budem mat inspiraciu...:).....Lebo snazim sa..ale zatial neuspesne..aj ked sportujem...bicykel, korcule sem tam beh...ale nejako stale pohorievam na sladkom a potom sa cudujem..ze ta "pneumatika" z brucha nie a nie ist dole...preto si myslim.ze ked nas bude viacej...ze si budemepisat a bude nas to inpirovat a ked si budem chciet dat cokoladu poviem si Nie..lebo baby ma predbehnu :D:D..a bdu ako prutiky a ja nie :D :D....Takze ja mam 173cm a 62 kilo....do oktobra by som chcela mat tych 57kg...Ked som mala tych 56-57 citila som sa dobre...nie vychudnuto..ale dobre....preto by som sa chcela dostat na tu vahu..ale ako vravim..sport mi nie je cudzi len to Sladke..neviem mu proste odolat.....kazdy den si neico musim dat..uz som z toho zufala.lebo viem ze tak sa na moju vysnoivanu vahu nedostanem.....:(...takze mile baby :)..pridavam sa ku Vam :)
Hej hej chcem proste vyzerat chudsie aj ked mi kamarati hovoria, ze som akurat.. no ja som sa rozhodla, ze od zajtra zacinam :) ja som teraz bola u babky, takze tam som jedla vsetko mozne a povedala som si stop:D zajtra ideme na plavaren, tak si zaplavam:) a vecer budem chodit behavat, behy mi strasne pomahaju chudnut :) a strava no na rano bud fitness cerealie alebo ovocie alebo nejake cerealne pecivo so sunkou :) a na obed aj na veceru normalne jedla, nie mastne alebo nejake fast foody, a len do 18, potom len nejake ovocie alebo tak a pit len mineralku a vodu :) a sladke ani moc nejem. hmm dokedy? no bolo by dobre tak do zaciatku skoly aspon 2kg :) a ty?
Tak to uz mas celkom fajn vahu, to je tak akurat, ale chapem, ze chces ist este dole, aby to bolo na stihlo :-)), tak to mame zhruba rovnaky ciel :-). Robis nejaky sport? Upravila si nejako stravu? Jes aj sladke? Za aky cas to chces asi tak dat dole?
Ok, dakujem pojdem pozriet:) tak ja mam skoro 17, 165cm a 58kg a chcem tiez tak 53-55kg :)
Ak chces, pod k nam do temy Tvrdy trening za mesiac 4 kg dole, ktory zalozila Lucka, je tam viacero velmi milych bab, ktore chcu dat par kg dole :-)). Ja mam 165 cm a 60kg a chcem ist na 55kg dole. Mam po 30-ke. Posledne miery boli: 93-75-97, stehno:55. A ty?
To bolo rychle :)Tak na zaciatok, kolko mas rokov, cm, a kg? :p