Ahojte :) rozhodla som sa dat nejake tie kilecka dole a urcite nam to pojde spolu lepsie! Kto sa prida? :)
Chudni so mnou
Metalica..neboj sa..ja som na tom rovnako....:)...ale Lillla to ma super..proste ja ked citam co vsetko spapa..tak mi tu tecu za monitorom slinky :D :D: D :D..
Lilla..keby sa ja vazim rano a vecer..tak asi kazdy vecer placem do vankusa :D :D :D :d....neukazuje ti aj o dve kila viacej ako rano????.....ci niee????..tak len pekne chod na opekacku a uzi si to :))).....inak baby..kukurica je dobra?..ci sa jej mam vyvarovat radsej????....dakujem za nazory...myslim tym varenu kukuricku :)
Ja sa musim vazit vecer a rano :D ja proste bez toho nemozem:D dnes som mala rano 56,5:)) ja som bola tiez v meste vybavovat veci do skoly a tak, no hroza teplo strasnee.. a ideme opekat dnes s kamosmi :D tak bereme vodu na ochladzovanie :D
ja som tiez bola vcera na korcule a az o 7 :D
dnes som jedla celozrnnu zemlu, jahodovu satocku, vajickovu tlacenku a syrovu roladu s chlebikom a opekat si budem iba zemle :D tak ja padaam, pekny den prajem :)))
Ahojte babule.....tak ja som sa vcera vykorculovala...aj ked v tomto pocasi sa neda ist skor ako o pol 7..katastrofaaa....och..nech uz je zima :D :D..alebo aspon jesen :)....
Inak Lillla gratulujem k tvojej vahe... :)..ja sa odvazim az v pondelok :)....to budu dva tyzdne..co som sa vazila naposeldy...viacej sa nechcem..aby ma nahodou ta vaha nedeprimovala :)....ale zatial nemam nejaky pocit ze by som mala vazit menej.. :(..ale ved uvidime :D :D...a co sa dnes chystate robit???...ja musim do mesta na postu a tak..ale sa mi nechceeee do toho tepla ani len nos vystrcit...a zajtra mame na plane s priatelom ist sa niedke kupat...tak uvidim co to da :)....nechce ist niektora z vas za mna do mesta??? :D :D: D :d
A na akej si skole?
hej akurat :D
To jak ja :D budes druhacka teraz?
16 :)
Bekula a kolko mas rokov?