Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

hviezda_ka

Nooo ako sme sa tu !rozrecnili" :)...ale som rada..cim viacej nas je ..tym lepsie....kazda mame ten isty problem..to je super....kde by som ja doma mohla povedat ze chcem zhodit???..ved by mam mama ukrizovala ze ci som sprosta ci chcem skoncit v nemosnici..a take mamickovske reci..ale ona to nechape..ze ja chcem spevnit telo....take vysportovane sa mi viacej paci na zene... :)...jednoducho som rada ze tu mozme takto kecat :).....a co dnes idete robit??..ja som vcera bola na korculiach hodinku :)...tak som sa prijemne unavila :D...a dnes neviem ci sa pojdem niekde kupat ale chcela by som..noo ved uvidim :)...a vy baby ako???...co mate nove??? :)

lamborginka

hviezda /precitala som si tvoj koment a celom rozumne pisees clekom fajn asi tak ako sa fakt zdravo chudnut ma a nie vselaike mozne dukatove, ryzove a zmrzluinove dietky ,,pekne ,,tak tak tak isto si to poviem ja ked vidiim nejaku sladkost ze nie nie musim byt tvrda ,,,alebo baby este nieco vam poviem je to humus dess no neviem ci by som to sem mala aj dat ale ked uz fakt som mala neodolnatelnu chut na sladke tak poviem vam tajomstvo ja som si ten keksik dala ale nie cely len kusok som odkusla a ja som ten kusok pozuvala aby som upokojila svoje chutove pohariky aale som to vyplula do kosa ,,viem je to chore ale porste mozog potreboval mat tu chut sladkeho aspon na jazyku znie to chore bezne to nerobim len som vedela ze to buduu zbytonce kalorie tak som to vyriesila takto ,,,ale zvraciat to nikdy ,,len som to dalaa do ustt ,,upokojila jazyk a hupss do servitky ,,viem je to hnusne hlupe ale to uz boli stavy ked som nevedela vydrzat bez sladkeho

lamborginka

hviezda-ka ) dakujem za privitanie v klube,, no ja som par kg schudla ale nejak sa zacali kg naberat naspat anis om si neuedomila ako slo to kg , po kilograme a som sa spozorovala ze som neajkych 5kg postupne nabrala a chcela by som dat dolu aspon 10kg , pocula som o akupunkture ,, ale neviem , tam sa obmedzuje alkohol tak ,,,neviem teda nie obmedzuje ale uplne vylucuje ,, tak rozmyslam ,, ale inak obmedzujem sladke, mastne, a kombinujem maso zelenina, druhy den zemiaky/ryza zelenina, treti zeleninova omacka cestoviny a celkom to ide nemam tak nafucane brucho ako pred tym ,,a ta delena sa celkom da len si treba varit a nie byt na suchej strave, brat schudol zo 130kg na 80kg a ten ma uci pohyb, viac krat za den jest, male porcie a nie zbytocnosti nastartujete metabolizmus on si zvykne a zacne spalovat ,,,no tak drzim sa nejedavam zbytocne sladkosti , ekd tak horku cokoladu , cistu vodu, alebo caje , a mineralky, slane obmedzujem a peciovo ked tak celozrne a samozrejme pohyb zacala som cvicit doma s jednoruckami, a nejaky ten aerobic si pustim a pokial nie som mokra si poskajujem v izbe a celkom fajn 2kg sli dolu ,, ))kto ma este navrhy a napady ?????? nech prispejee ))hvizda teba som uz stretla na nejakej diskusii ?? ci ? sa mylim ? drzme sa baby ,,, motivacia je dobre vyzerat , citit sa lepsie , a tie reakcie ookolia ,,dajme si nejaky termin do kedy , vazit sa netreba kazdy den rozdiely spoozorujete postupne po case nie poo prvom dni tak vazit sa mozme kazdu nedelu vecer,,, )a budeme si hovorit kto kolko ? zjedol , schudol , cvicil a nazvdajom sa motivovat ,,, dobra je foto pred a po ,,,a potom nejake pekne obelecenie si darovat nahodit sa a ,,,,,,

Lillla

Ale tak zas som citala aj to ze mozes este jest 4 hodiny pred spanim, cize ak chodis spat o 24:00 tak o 20:00 este v pohode mozes jest :D

potkanica

verim tomu :) najhorsia je strava, lebo drzim sa cely den a potom vecer BUM dajaku blbost zjem a je to potom dost na nic na moju psychiku. tak velmi by som sa chcela dostat na 68kg, cize 10kg