Ahojte :) rozhodla som sa dat nejake tie kilecka dole a urcite nam to pojde spolu lepsie! Kto sa prida? :)
Chudni so mnou
Ahojte babulky,ja mam 46 rokov,vahu dneska rano 67 a vysku 163.A rada by som to dotiahla na 60-62.
caute. tak rozhodla som sa k vam pridat. Mam 54 kg ale pred rokom som mala 42. rozzrala som sa cele noci sladke kolace, chleby a to v posteli. sportziadny lebo ma boli chrbat aj kosti.. ale ako schudnut. mam dost velke brucho a stehna. do nicoho sa nevojdem. diety som nikdy nedrzala. a ked aj vydrzim do 18 nejest nejakekaloricke jedla, pride noc a uz sa hrabem v chladnicke.. a upokojujem si nervy., nepoznate nejake lieky alebo caje na chudnutie ktore FAKT pomahaju<
Oo diky, kuknem to:) idem von :D akurat som si poupratovala vsetko oblecenie! huraaa :D a pocuvala som pri tom kapelku Shinedown, poznate? :)
pre všetky tie čo neviete kde sa presne merať ak chcete vedieť, ja si to tiež takto budem nech sa nemýlim vždy:D zena.atlas.sk
Hej, musim :D toho sa neviem vzdat :D
no čaute :-*
Ako dneská? Horúčava zase ako včera, ale ja som sa išla prejsť 6km predsa aby som vyšla lebo už druhý týždeň je tak a kvôli tomu nebudem len doma čučať. A ráno som ešte behala mala som praženicu z 2 vajec a zeleninu, potom trochu tvarohu s medom a nektarínkou a na obed polievku.
Lilla ty sa vážiš každý deň??:D
Ahoj, Helus:) prezrad nam svoj vek, vahu a vysku :)
baby rada vas citam,len neprispievam,ale budem to musiet zmenit,drzim vam vsetkym palceky v chudnuti,a sebe samozrejme tiez.
Ahotje:)
Ja som si dnes pospala po dlhom case.. :)
Vazim 56,8 co som necakala, lebo som vcera dost "zrala" :D a ani dnes to nevidim na sport:/ strasne ma boli to koleno... :(( a neviem este co budem robit, uvidime, ale kazdopadne si chcem upratat skrinu s oblecenim :D a zatial som mala na ranajky 2 chlebiky s jahodovym dzemom :)