Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

MetallicA

no to si chudá potom:D
Ja som bola na tom kupku včera, dobre bolo hej aj ma utápali chalaniská kým mi náučnica kruh zlatý nespadol dakde vo vode:(
Nuž no, sľúbili mi chlapi plavčíci že dnes ráno nájdu ked sa voda ešte blízka tak idem zase:D A umyla som okná a pokosila to je športu dosť behať už nejdem.
A tú ovsenú kašu to si prevaríte mlieko v vločkami v hrnčeku?

MaariSSaa

Baby pridam sa aj ja k Vam, som aj v inej skupine tykajucej sa PPP, no mojim cielom je teraz schudnut na 57kg a drzat si ich tak, ze aj ked zjem nieco kalorickejsie, resp.vacsie mnozstvo, tak sa mi to bude drzat...a potom na 55kg...moja vyska je 172cm a momentalne sa citim ako balon, lebo mam este aj menzes a posledny mesiac som sa len prezierala ako taka krava ... :-/ takze teraz mam 59kgm dufam ze apson kilo je len zadrzana voda z toho menzesu

Helus

vcerajsi jedalnicek bol ranajky-ovsenna kasa+ kava s mliekom,desiata- jablko,obed cestovina+paradajkova omacka+ opekana cuketa,olovrant-tmavy rozok+ platok sunky+ platok kleopatry syru+ salatove listy,vecera- bielyjogurt.

Helus

Ahoj hviezda dakujem za privitanie.Ja bojujem cely zivot s nadvahou,aj 100 kil som mala pred 21 rokmi.Ja viem,ze uz mam vek,ze kila lahko dole nepojdu.Sladkosti vejedavam,ani cipsy nevyzieram po nociach,aj ked z prace chodim okolo 22,45 domov,tak uz nejedavam,len pijem vodu,alebo zeleny cajik.Dvesny jedalnicek ranajky-grahamove pecivo+ jogurt+kava z mliekom,desiata-jablko+jogurt,obed-luskovy privaroks mliekom+ platok kuracieho maska opeceneho na panvici,olovrant-cottage,a vecera-acidko a to je vsetko.Inac pijem 3 litre vody denne+3x -4x denne kavu+ trochu mlieka bez cukru.

Lillla

Caute, ja som dnes bola zas cely den na kupku, este chytam bronz kym sa da:D a som taka unavena.. nic som poriadne nejedla, len dve zemle, polku sunkovej bagety, na ranajky som mala jogurt s fitness a teraz som hladnaa, a neviem co si mam dat, uvidime :D kazdopadne rano som vazila 56,6 :) cize 0,2kg dole od vcera:)

hviezda_ka

Metalica..ano ano domace...kupene by som ani nejedla..to ma veelmi daleko od parenych buchiet :)...taka sama muka...bleee...ale domace od mamicky..najlepsie D :D :D :d....mnamkaaaa....:)..Tak si daj vecer pozooor nech sa neutopis a hlavne si to uzi :)))....
Baby co mate na zajtra na planee???? :)))..nieco vynimocne???...ci ako klasicka sobota...upratovat :D

MetallicA

no ved to :) večer myslím že tam len starí chodia ale aj mladí ach neviem nestarám sa dáko :D A aké boli? no omáce museli byť super, ale veľká robota s tým. My sme včera robili s mamou slivkové- 4 som si dala:D:D ALe tak som bola behať a 8km túru som mala, to smiem:D
Ja som prišla na dačo iné, že si idem dávať pred 3 jedlami denne dva kúsky horkej čokolády. Uvidím, čítala som že to tlmí chuť do jedla trochu, hlavne do toho sladkého:D

hviezda_ka

Ajajaj Metalicca..nebooj sa... :D...dala som si....mala som Tri..ale som spokojna..lebo moja mamina ich robi take mensie ako su v obchode....tak som spokojna ze som odolala stvrtej :D :D...aaaale co sa budem..clovek zije len raz....a raz za cas prehresok spravit musi :)))))).....A vyzera to tak..ze dnes budem cely den doma....a vecrom si pojdem zabehat :)
A Metalica co sa tyka toho kupaliska..presne taaaaak...co sa budes....ved su tam ovela ale ovela vecsie buchty..takze sa netrap....:)....za to ze mas nejaky nedostaok..to si ta nik nebude tak obzerat..:)..len sa pekne vykup a opal :)

MetallicA

no daj si buchty hviezdka, ako aj ja som si vtedy dala tú tortu :D a čo? budeš si odopierať a pozerať na vašich ako to jedia, potom budeš iba nervózna z toho. Mňa dnes kamoš volal na kupko, no už nechcem byť sprostá tak sa donútim ísť tam, ja viem že sa nebudú len na mňa všetci pozerať ale hanbím sa za seba trocha:D:D
Ja som dnes mala na raňajky jeden aj pol krajca chleba a na obed rybu so zeleninou a zemiakmi

hviezda_ka

Ahoj Cajka..ze 42.??..ty musis byt riadne nizka :)..alebo niee??? :)..lebo 42 kg je velmi malo..jedine ak mas pod 150 cm :)...je to fajne...
Helus vitaj pri nas... :)...spolu nam to pojde lepsie...uvidis....chces schudnut tych 5-7 kg..to mas za dva mesiace v pohode...teda ak sa nebudes po nociach napchavat sladkym a slanym :)...a budes pekne dodrziavat stravu 5 x denne v malych porciach :)....sice ti ja tu pisem...ale neboj sa..ja som tiez len na zaciatku :)..este sa len zabehavam.....ale uvidime...pomalicky dalej zajdes :)..a ked pridas k tomu sport...bude to uplne super aby si si spevnila postavu a premenila tuk na svalstvo :)....duuuufam ze sa ti bude darit..teda duufam ze sa nam to vsetkym podari, aby sme sa konecne citili aktraktivne a neobmedzovali sa v chodeni na kupaliska ako je to v mojom pripade :(....
Taak baby....co ste dnes papali??..ja mam dnes taky nie velmi zdravy den...pretoze mam n obde parene buchty....ale nejem ich kazdy den..cize som si povedala ze to az tak nevadi :)...mozno vecerom ked nebude tak pripekat pojdem si zasportovat :).....
Inak vonku je na "zdochnutie"..ani psa v takomto pocasi vyhodit von nemozno :/....joooj..nech je uz koopa snehuuu :D :D :D