Ahojte :) rozhodla som sa dat nejake tie kilecka dole a urcite nam to pojde spolu lepsie! Kto sa prida? :)
Chudni so mnou
Lilla..ja ma 21 rokov...172cm a 62 kg...chcela by som 58kg ale nie menej...len nech sa zmestim do tych dvoch nohavic do kt.som sa navliekla pred rokom :D
Ok!:D takze v pondelok teraz sa pekne nalacno odmeriame a odvazime a zapiseme a potom az 5.9. :) okej?
a inak sry ale zabudla som kolko mas rokov a kg a cm?
Lilla...oukej..tak kazdy pondelok..ale nie inokedy!!! :D..nieze to porusis!!!....ok? :D
Raz za dva tyzdne? :D to je na mna moc zmena :D co tak kazdy pondelok?:D
:)) ja sa idem neskôr vážiť a merať akurát mi skončili dni, to mi pridáva....no a na kupko sa teším nesmierne, i ked plávať sa tam skoro ani nedá no a dúfam že mi chlapi našli nášunicu lebo budem nahnevaná ked mi ju sľúbili:)
Ja si tú ovsenú kašu Hviezdka robím tak tiež že to nechám v mlieku prevariť, dakedy tam potom pokrájam jablko, alebo roztlačený banán ked už to mám na tanieri ale, nie variť samozrejme :D
nooo jasneee....ja sa idem vazit po dvoch tyzdnoch v pondelok....tak uvidim co na mna vaha vyvali :D :D :D :D....ale vidis ja som sa nemerala...tak s zacnem a pojdem stebou do toho.. :)..dobre??
Ja to neberiem nejak tragicky :D to zas nie ze depky alebo tak:D no rozmyslala som, ze o to viac budem prekvapena.. :D a pojdes do toho so mnou ze sa budeme vazit a merat v tem isty den? :)
Lilaa..to tak dramaticky nmozes brat.....ze pol kila hore dole...to mas mozno len zadrzanu vodu v tgele...to keby som sa ja tak sledovala...joooj...to by nebolo dobre...skuss neja s tym bojovat a skus sa len raz za tyzden vazit..lebo toto ta bude zakazdym len trapit.....
Caute :) no dnes ta vaha taka super nebola... pritom som vcera vela nejedla ale vecer som vypila liter rajcinoveho dzusu a pred tym som zjedla zmrzlinu... takze dnes rano som vazila 57,2:/ no ale dnes to dam dole, pojdem behat alebo este uvidim co :)) zatial som mala na ranajky jogurt s fitness a desiata : nektarinka:)
Ahoj Metalica...to s tou nausnicou ma mrzi-..lebo bola zlata...ale ked ti mam povedat pravdu..ja som na kupaliskach stratila uz vela nausnic...ale vsetko to bola len bizuteria....tak nakoniec som sa poucila ze na kupko nausnice nepatria :D :D :D....
To s tou ovsenou kasou by som aj ja rada vedela ze ako sa robi..lebo ja si raz za cas kupim taku z obchodu co len zalejem vodou vriacou...ale myslim ze domaca je ovela lespia...ztakze baby mozte nam napisat ako sa robi?? :)))
Marisa..ved ty uz mas dobru teraz vahu....ved 55 kg na tvoju vysku je malo...ak sa ti nepaci teraz tvoje telo..skus ho len spevnit a to cvicenim..uvidis ze budes spokojneisa ked ho budes mas pevnejsie ako mlandrave ho mat... :)....len tebe uz netra zhadzovat kila.... :)
Helus aj ked sa ja nejak nevyznam velmi do toho ale co pises tvoj jedalnicek vyzera fajne.-.takze asi musis byt lenn trosku trpezlivejsia a mozno si najst nejaku aktivitu kt. by ta bavikla :)
Lilla..o tebe sa ja zmienovat uz ani nejdem :D :D :D :D...ty chudnes jedna radost :D :D...ja ti zavidiiiiii :D :D..ale zaroven ti to prajem a som rada ze sa ti dari :))))
Ja sa dnes asi tiez pojdem kupat..-...a mozno vecer ak nebudem mrtva tak by som na korcule vybehla :)