Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

hviezda_ka

ahoojte baby...tak ja som mala na ranajky spaldove pecivo s kuracou sunkou paprikou a paradajkou+kava....kedze som neskoro ranajkovala...bude uz len obed..a to mame zemiaky plus mamina robieva taku plnku na plech...takze budem jest to..kedze je nedelny obed a nemozem vymyslat...a musim jest to co vsetci :)...ale tak zase mne to aj chuti :)...poobede ak nebude prsta pojdem asi na bicykel :)...alebo na korcule..este neviem....a co budem mat na olovrant..to este neviem :D.....nieco vymyslim.. :D...a na veceru..asi cottage+zeleninka :)..prajem prijemnu nedelu a dobruuu chut :)
Marissa...neboj sa..ty to nejak prekonas...verim ti :)..musis sa zatat....a ak ti to pomoze...tak ja budem s tebou "superit" :)..ak ta to viacej motivuje...a na zaklade toho sa potom nebudes vecer "napchavat" sladkym..lebo si povies ze hviezda dosiahne skorej jej vysnivanu vahu ako ty... :D :D :D:..teda ak ti to pomoze :)...mozes mi napisat aj mail...ak chces.a mozem si aj takou cestou pisat :)..... moje.lentilky@gmail.com :)..ale iba ak chces...ak nie..ja sa nenahvevam :)....

Helus

Ahojte,ja som mala na ranajky jogurt+banan+ polku tmaveho peciva+ kava,obed bude kuracie maso+ kopec zeleninky,a olovrant nejake ovocie urcite,a vecera vajicko+ krehke chlebiky+ zeleninka.Prajem peknu nedelu.

MaariSSaa

A este k tomu meraniu/vazeniu...to ja urcite nedam!! :-D Ja sa vazim tiez dva krat za den (niekedy aj viac)...ide mi o to, ze ked konecne pride ten vytuzeny den, ze sa neprezerem a rano budem mat dajme tomu o pol kila menej, tak mna to motivuje aby som zotrvala a neprejedla sa zase...cize aj dnes, po kalorickych ranajkach sa dusujem, ze obed a vecera budu lahke nech dam aj kilo dole, boze ako si to ja len prajem! :-( takze ak to tak bude, chcem to vidiet na vahe...

MaariSSaa

Caute, no ja som to zase vcera prepiskla s vecerou - krajec chcleba, halusky s tvarohom, no ale potom asi 150g karamelovych cukrikov a 50g cokolady ... :-( Babyyy, ja potrebujem pomoc, ako sa zbavit tej chut na sladke, ja proste potrebujem rezim ze sa najem normalneho jedla a tym to skonci a nie ze si dam obed alebo veceru a hned za tym strasne vela sladkeho :-/ takto furt iba priberam a chcem shcudnut, kurniiiiiiiiik :-(((

Lillla

Caute:)
Hviezda: ano pondelok! :D ja som sa vecer neodvazila!:D som dobra, len dufam, ze mi to vydrzi do toho pondelka :D
Hmm ako citam o tej ovsenej kasi, ja by som to nemohla jest :D ja mam najradsej na ranajky asi jogurt s fitness cerealiami :)
Dnes som jedla na obed dva take cerealne rozky, olovrant bolo ribezlove acidko, mnaam, a vecera cerealny rozok so syrom a potom zmrzlina :) inak to sa nezda,ale tie rozky boli dost syte!
a zajtra budete co papat? :)

Helus

Ahojte baby ja tu ovsennu kasu robim tak,ze vlocky dam do hrnca od oka,ale takych 5 polievkovych lyzic,zalejem mliekom,a varim,do rozvarenia trochu,a ked je husta,tak dolievam vodu,alebo mliekom.Prelozim do taniera,a nakrajam jablko,alebo roztlacim banan,a moze sa prisladit,medom.

hviezda_ka

Ahoojte babyyy!!!....prave som sa vratila z cyklistiky...akoze inak som vysla z cviku..dva tyzdne robi svoje..presla som 24 km za hod!!...poslednych 8 km som bola ako zdochnutaaa....och...ale na moju obranu..ja som nemohla dva tyzdne cvicit..teda tak riadnejsie...ako napr cyklistika...takze preto na nekondicka :D :D :d
Marissa vitam ta aj ja tu medzi nami chudnucimi dievcatami :D :D :d...pondelok bude nas den..dobre??? ;))))...uz sa tesiiim :D....a moj mail je moje.lentilky@gmail.com

Lillla

tak ta tu teda vitam :) budes sa s nami vazit a merat kazdy pondelok? :D pre mna to bude strasne tazke lebo som sa vazila dvakrat denne ale tak no posnazim sa :D to bude horsie pre mna ako nejest sladke :D inak baby ake mate emaily? rada by som videla ako vyzerate :)

MaariSSaa

Tu sa mi bude pisat asi lepsie a nikto do mna nebude rypat :-)
Takze ste napisali vy, vysky aj vahy aj vek, tak aj ja :-D Mam 22rokov ( o mesiac ), meriam 172cm, mam 59kg ale pribratych asi za cca tri tyzdne z 57kg...prvotny ciel : naspat 57kg ale nech mi to neskace furt hore dole, ze sa raz riadne napcham a hned bude zase kilo hore :-/ a ked bude 57kg stabilnych, tak 55kg by bodlo :-)