Chudni so mnou

MaariSSaa

Hviezda_ka - nestresuj, vaha kolise ako sa jej chce, ja to vidim na sebe :-D uplne staci ze si vcera toho pojedla trocha viac, alebo ze nie si uplne "vyprazdnena"...ja napr.mavam obcas zapchu a vtedy si dam taky caj zo senny po ktorom ma prezenie a vtedy mi klesne vaha aj o 1,5kg!!! Takze treba brat ohlad aj na toto, plus zadrziavanie vody a tak...

Inak baby, mate nejaky tip ako sa odvodnit? Ja mam menzes teraz a mam pocit ze som uplne zavodnena, paradox je, ze sa na to odporuc a velmi vela pit, aj sa snazim...len ci nahodou nejaka potravina alebo co, nema take odvodnovacie ucinky...

Inak ja som rada!!! :-) dnes na vahe o 0,9kg menej ako vcera rano! A to na veceru som mala coko puding, asi 15karameliek, a neviem kolko udenych syrovych niti! Je pravda, ze to bolo o pol6tej a potom som uz nejedla nic, mala som 2deci bieleho vina - to zevraj podporuje metabolizmus :-) Ale aj tak som happy, viem ze dalsie dni mi uz nepojde o tolko vela dole ta vaha, to len teraz ked som sa niekolko tyzdnov prejedala, tak je jasne, ze pre telo je zrazu sok ze nedostane o 10 vecer polovicu pizze :-DDD
Dufam, ze dnes vydrzim...a neprejem sa...

Aky planujete dnes jedlanicek???

lou

aaa aj ja chcem schudnúť...a akože sa snažím...len keď ja sa neviem dožrať sladkého :( a so športom toho tiež veľa nespravím, lebo mám problémy s kĺbmi...tak chodím aspon plávať tak 3x do týždňa na 2 hoďky...len stáále to akosi nejde dole...asi to bude tou stravou...a tým sladkým

hviezda_ka

tak baby...dnes som stala na vahe...velmi som sa nepotesila..po dvoch tyzdnoch pravidelneho stravovania a sportovania.... -0,6 kg.....preco to ide tak pomaly???...myslela som ze by som mohla mat aspon o -1,5 kg...chapem..ze kazdy metabolizmus je iny...ale tak potom ja tie 4 kg budem chudnut asi pol roka :/...som z toho nestastna :/

Lillla

Sorry, pomylila som sa... myslela som sobota rano, nie nedela rano.. :D
cize dva dni..a praveze som jedla normalne len castejsie a mensie davky a nesportovala som, lebo mam zapal ucha a nechcem to zhorsit behom alebo korculami..
zatial som mala na ranajky jogurt a teraz kavu :)

MaariSSaa

Lillla - ako je to mozne ze za jeden den mas o 1,6kg menej??? tak to musis mat inak dobry metabolizmus, to ja aj kebyze cely den nic nejem tak mam na druhy den tak max o 0,8-1kg menej a nie o 1,6!!! Fuuu to su mi veci, asi si vela sportovala a uplne malinko jedla, cii?
Ja mam po vcerajsku plus 0,3kg :-/ Ale dnes je pondelok, idem tvrdo do toho, podjem prvy krat zabehnut aspon na 15min a dam asi aj nejake posilnovacie cviky doma aspon 30min, nech nemam mlandrave nohy a zadok...a skusim jest menej a castejsie a zdrave veci, hlavne ruky prec od SLADKEHO!!! v mojom pripade ovsem, vy si kludne dajte, lebo si viete povedat stop...asi sa zacnem modlit k Bohu, nech sa dnes konecne neprejem!!!! :-D
Inak gratulujem Lilla, ty vlastne uz mas vahu aku si chcela ci? Kolko tyzdnov uz presne chudnes a kolko/z akej vahy si zhodila na tych 55kg a za aky cas?

Lillla

Ahojte baby! :)
Naposledy som sa vazila a merala v nedelu rano.
Dnešné meranie/ váženie:

PONDELOK RANO: NEDELA RANO:
Váha: 55,6kg 57,2kg
Prsia: 86,5cm 87cm
Pás: 66cm 67cm
Boky: 94,5cm 95cm
Stehno: 54,5cm 54cm

Som strasne stastnaaaa:) a jedine vidno ze som od nedele nebehala ani nekorculovala ani nesportovala, lebo boky som moc nedala dole a stehno +0,5cm :/
ale kazdopadne sa tesim! :)

hviezda_ka

Nooo ahojte baby....ako dnes??? :)..ja som bola na bicykli ....ale len tak light...17 km :)...a este na prechadzke dvojhodinovej :)...tak tak som ja prezila nedelu... :)...a zajtra sa chystame na taku zrucaninu .. na maly vyletik :)..tak duuufam ze zajtra bude pekne;).....
Pravdepodobne si zajtra taktiez vyskusam urobit tu kasu :)...noo ale pri mojich kulinarskych schopnostiach....neviem neviem ci to nebudem zosrabavat pol dna z hrnca :D :D :D :D

Lillla

Ahojte:))
Marissa: skus ski nakupit musli tycinky a jest tie po jedle ked budes mat chut na sladke.. co sa tyka toho vazenia ja mam take nutkania! :D ale este som na nu nesla, pekne pojdem zajtra:D ale je to tazke tam neist :D:D
na ranajky som mala jogurt s fitness :D klasika :D na desiatu nic.. a na obed budu cestoviny so spenatom a sampinonmi, mnaaam:) inak mi je dost blbo, lebo ma boli ucho:/ ani zaspat som nevedela :( a na sport to ani dnes nevidim, mozno si zacvicim len take 20min cvicenie:)
Baby aj vam peknu nedelu! :)

MaariSSaa

Hviezda_ka - jasne mozme pisat :-) v pohode aj tu, lebo tu denne travim dost casu :-)S tym obedom sa netrap, ja som ranajkovala jogurt a karamelove cukriky :-D a na obed robi mama segedinsky gulas, chcela som sice len melon alebo co, ze si dam nejaky lahsi den, kedze vcera same sladkosti, lenze to zase budem zhladovana a prezeriem sa vecer :-/ Takze si asi ten segedin v pohode dam ale bez knedle, len maso a tu kapustu, to je v podstate zdrave a hadam nie az tak kaloricke...
Ja potrebujem ale nejaky den dva "light"stravy, lebo som teraz rozozrata a neviem si povedat stop.Uz teraz sa bojim, ze zase po tom segedine si sadnem k tv a budem jest sladkosti. Lenze co mam robit ine? ist sa prejst po obede? to sa mi zase nechce :-( ja som hroznaaa niekedy, uplne leniva a len by som lezala na gauci a vyzierala, ale u mna tu vela zohrava moja popletena hlava a psychika :-/