Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudni so mnou

Lillla

Marisa kolko vazis a merias? a vek? lebo som zabudla.. a neboj ja z toho nebudem mat depky z tej vahy :D keby to bolo viac.. ja ked zacnem zas sportovat, tak to pojde lahsie :)

hviezda_ka

Marissa...ano...lebo tieto veci su ako droga..ked len maalicko si das..telo si pyta viac.....tu mas o tom clanok..skus si to precitat :)
diva.aktuality.sk
a ked mas chut na nieco, skus rychlo ist urobit nieco ine aby si na to nemyslela...napr vyvesat pracku :D, uprata nejaku policku, spravit si poriadok vo vlastnych veciach, alebo najlepsie vybehnut von...resp. zavolaj mame ak uz nevies ze co od radosti ze ci netreba nieco spravit :)...hlavne aby si bola co najdalej od miesta kde sa nachadzaju vsetky tie OTRASNE sladke a slane ;)...

MaariSSaa

No baby u mna dnes obed horor, morcacie prsia plus kalerab ale potom zase 100g kakaove venceky, 100g karamelky, asi 50g udene syrove nite :-((( Tak som si povedala, ze dnes uz nebudem jest nic...tak sa tu trapim a odolavam najazdu na chladnicku...ako nieco "male" by som mohla zobnut ale bojim sa, ze to zase prepisknem a prejem sa, tak radsej nic...a dufam ze rano bude zas aspon o pol kila menej, dnes rano som mala o kilo menej ako vcera :-) tak sa tym motivujem :-)

Lillla - neboj, mozno budes tou vahou milo prekvapena a bude tam menej! :) ak nie, tak sa sustred na to, ze mas mozno iba plne creva alebo si zavodnena...

Hviezda_ka - to ta teda obdivujem s tou cokoladou! ja uz by som ju maa davno zosrotovanu a isto by to neostalo len pri nej :D

Inak baby aj vy mate take, ze ked si uz date cosi sladke, tak si poviete ze to uz je aj tak jednom aj tak uz priberiem, a zase otvorite cosi dalsie? Lebo u mna to tak funguje bezne...napr.ked si dam 10cukrikov, tak si vravim, uz som to dodrbala, tak vytiahnem syr zjem na posedenie napr.aj 200gramov, potom zase chut na sladke tak nejake keksy a takto dokola :-( hrozny zlozvyk...chcem sa toho zbavit proste, obtazuje mi to zivot a zatazuje psychiku! Kokoooos ja dnes davam ine perly!!! haha :DDD

Lillla

Ja sa chcem zajtra vazit :) tak som zvedava,ale mam taky pocit, ze to bude viac ako 55,6:D to urcite.. :D
a inak idem na prvu skusku s potencialnou kapelou, tak sa tesim, ze ako to dopadnee:)

hviezda_ka

Ahojte baby..ako sa vam dari???....ja som sa akurat osprchovala, lebo som prisla z bicykla...dnes to bolo len 28 km..ale nejak ma zacina pichat v pravej casti krizov..akokeby ma chcelo seknut...och...len duufam ze to rozchodim :D :D :D :d.....
Babyy...chcem, sa Vam pochvalit...dnes som mala neodolatelnu chut na cokoladu(mam ju nacatu) a povedala som si ze tak ju zozerem a uz ma viac nebude lakat....ale ja som Odolala :d...a dam ju hned zajtra priatelovi nech ju ten zosrotuje :D...na nom sa to neodrazi :D :D :D :D......
Co mate zajtra na plane??...nieco specialne???....ja dnes rozmyslam ze si pojdem rano zabehat :d...ale to su asi len silne vecerne reci :D....noo ved uvidime..kedy sa mi bude chciet...ci sa prekonam ranoo...alebo to necham na klasiku - sportovania poobede :D.....

Lillla

Ja jem tak 4-5krat denne:) ale teraz vobec nesportujem lebo mam problem s uchom... a aj koleno ma boli.. to ma stve.. ale zase vcera rano som vazila 55,6 cize to ma potesilo strasne:))

MetallicA

oh ahoj lilla :) vieščo, snažím sa jesť len tri krát denne do sýta- nie prežrať! A do večere si preto dávam bud jogurtové mlieko, kávu, mlieko atd. aby som nebola hladná a odvtedy som fakt schudla. Nie veľa, ale lepšie sa cítim ako pri 5ich porciách denne, čiže opak teba som v tomto :) A ty ako? Samozrejme šport, šport:D

Lillla

Ahojte! :)
Ja sa budem vazit zajtra rano :)
Dnes som mala na ranajky celozrnnu zemlu a na obed hovadziu polievku, ale bez masa:) inak ked teraz jem menej a viackrat za den, mam uplne lepsi pocit a nemam chut sa prejedat ako niekedy :)
Marisa: na veceru puding, cukriky a udeny syr? musis sa tohto zlozvyku zbavit, ja viem, bude to strasne tazke, ale skus to sladke nahradit skor jogurtom alebo musli tycinkou a uvidis nebudes lahsia len o 0,9kg za den ale aj viac! a to za to stoji nie? :)