súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

biela mačka

Ja som rozvedená. A môj inzerát zne takto: Hľadám zodpovedného partnera z BA vo veku od 32 do 40 rokov. Uprednostním nefajčiara a neveriaceho. Môže to byť aj otec,ktorý sa dobre stará o svoje dieťa.

Čo je na tom sexuchtivé?

jajka001_

pravda, adam...lebo vladne aj stereotyp ze muz ktory byva u rodicov, je nesamostatny mamickin milacik a vyhovuje mu to a nechce to menit. s vlastnym bytom sa lepsie hladaju zeny - maju aj kde randit, maju sukromie a zeny maju pocit zabezpecenia aj ked muz je po usi zadlzeny vdaka hypoteke. aspon je tam akoze vidno nejaku snahu o zalozenie rodiny.

AdamKrt

tpch Dnes 22:42 - lenze, ako Ty mas kolonku na postihnutych muzov, tak mozu mat niektori muzi kolonku na postihnute zeny, alebo kolonku, tak tuto len pretiahnut, inak ruky prec...

Ano, moze byt sama sebou. To je v poriadku. Ale ak sa odlisuje od ocakavania 99 percent muzov a to jedno percento nehlada v jej okoli, ani na internete, tak moze takto hladat aj do smrti a stale sa jej bude diat to iste.

Viem, o com hovorim. Priatelka si ma nevie vynachvalit, ale sama sa divi, ze som mal problem najst si partnerku, pretoze az na to zoznamenie je vseko uplne OK, ba este lepsie. Lenze, ked sa clovek nemoze preniest cez urcity bod a opakuje sa stale to iste... Napr. v mojom pripade, ze galantnost a to ze nie som nejaky darebak, ma akosi radilo do kategorie kamarata na zaklade akehosi kulturneho stereotypu, alebo si ma zaskatulkovali mylne zase inde.

Nech si namyslame cokolvek, prvy a dalsi dojem, robi svoje a ludia budu mat vzdy predsudky, aj ked si ich neuvedomuju.

Napr. zenam sa staci zmenit, ze nebyva clovek vo svojom a uz ho odpisu, pritom moze byvat u rodiny, rodicov, na ubytovni atd a moze setrit, pretoze sa nechce viazat na byt a az s partnerkou si chce vybrat vlastny... Mna toto tiez posuvalo pri randeni do inej skupiny, kamarata tiez. Ale akonahle si kupil byt na hypoteku, zacalo sa mnozstvo zien okolo neho tocit a predsa nic nezmenil. A taky clovek si povie - aha, to som nebol dobry a teraz som ? Tak palte do certa zlatokopky.

No a takto maju obe pohlavia svoje predsudky a pri randeni staci zmenit nieco a uz je za to clovek diskriminovany automaticky v 99 percentach pripadov.

jajka001_

spytala si sa ho, preco chce zabijat macky? mozno ma za sebou nejaku traumu. mozno su v jeho okoli premnozene a kazdu noc sa mu paria pod oknom.

katkakm

Prepáčte, ale podla mňa je blbosť použiť zviera ako formu nejakého sita pri hladaní partnera.... Nie sú dôležitejšie iné "parametre" ???

jajka001_

muzi vacsinou maju radi psov. to ze nema rad macky neznamena ze je zly. ja mam rada aj psov aj macky aj takmer vsetky druhy zvierat ale doma ich mat aj tak nechcem.
hladaj si typy muzov ktore su ti blizke. chcela by som vidiet ako si napisala tie inzeraty...ak ich pises tym stylom ako predtym tak jasne ze sa na teba lepia len sexuchtivci

tpch

heh, ty si myslis, ze v spravach su vsetky pripady tyrania zvierat? Si ma pobavil...
Ak ma biela macka rada macky, je to regulerna sucast jej osobnosti, nie je to ani chyba moralky, ani protizakonne. Skor to povazujem za kladnu vlastnost. A ked dotycny nie je ochotny akceptovat osobnost bielej macky ako taku, tak moze ist, nema o co stat...

AdamKrt

tpch Dnes 22:32 - ale, ked sa len takto vie ten clovek prejavit, tak pre BIELU MACKU je to dobre. Aspon ho moze poslat k vode... A ze ublizuje niekto mackam ? Nedivas sa na spravy, kolko ludia ublizuju ludom + dalsim tvorom ? Nieto este mackam... Je to zle, ale je to zrnko zo zla ludi.

Najčítanejšie články