No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
pokial mas cici i rici a nemas bajuzy aj na pupku... s krasou by nemal byt problem :D
Nastastie tie skusenosti nemam ja. Ja tieto veci riesit nemusim. Vynimky sa najdu vzdy. Ale drviva vacsina nestoji za nic.
tpch, ty mas nejake zle skusenosti, ze? Mas nejake pomylene predstavy. Poznam par, zoznamili sa cez internet, su uz 8 rokov spolu stastni a pasuju k sebe perfektne. Navyse, uchylakov chodi dost po ulici, len o nich nevies.
Neviem, co je konzervativny v sexe, ale zatahovat zenu po prvom stretnuti do auta s tym, ze "vsak som ti zaplatil kavu"-to je podla mna uchylactvo.
Samozrejme, ze chce kazda zabezpeceneho, pretoze zena zije prakticky-ak chce deti, potrebuje podmienky, nie? Nejaky skrachovanec bez roboty z ubytovne jej asi vyhovovat nebude, to je logicke. Takze ano, kazda zena vyzaduje od muza, ak planuje zalozenie rodiny, financne zabezpecenie (kedze bude na materskej, tak ona asi nezarobi). To je normalne.
A pravopis? Ked niekto nezvlada taku trivialnu vec, tak ako zvladne zivot? Ved si ani prijatelnu robotu nenajde..
tpch - sexualnych uchylakov, t. j. co ? Ved sex byva vzdy individualny a da sa povedat, co je jednemu prijemne, druhy to moze povazovat za uchylne... Teraz myslis nejakho devianata + sado-maso, alebo nieco ine ?
Ked chce muz velku rodinu je to zle ? Chapem, ze ked zije z ruk do ust a ma nerelanu predstavu, ze nevie uzivit ani seba, je to problem...
Pravopis - OK, kolko ludi malo chybicky v diktatoch ? Co ked je to dobry clovek a ma len problem s pravopisom ?
Co este dalsie atd...? :) Toto nie su ziadne postihnutia /teda vacina/, len vyhovorky, ze zena chce takeho a onakeho muza. Lenze, ak aj takeho dostane, moze mat uplne iny charakter a vlastnosti.
Poviem to takto:
- zabezpeceny muz, ovladajuci pravopis, konzervativny v sexe - to uz neni postihnuty ? Nemusi mu vobec zalezat na partnerke, moze byt sebec, hajzlik...
Zvlastne kladenie priorit, ze ked nema to ci ono, tak je postihnuty...
Biela macka, hovori ti nieco vnutorna krasa? Okrem toho, ziadna zena nie je tak skareda, aby sa nedala vylepsit. Nelamentuj, daj si urobit peknu frizuru, staraj sa o svoju plet a telo, kup si oblecenie, v ktorom zvyraznis svoje prednosti a hlavne, buduj si pomaly svoje sebavedomie. To vsetko sa da, len treba chciet.
"Postihnutim" myslim sexualnych uchylakov, muzov byvajucich na ubytovni, ktori chcu velku rodinu (ale nemaju za co ani kde), muzov neovladajucich pravopis (ani zaklady) atd atd...
Aj tak vsetci hladaju stihlu sympaticku zenu s vlastnym bytom a laskou k sportu, financne zabezpecenu, ochotnu podstupit akekolvek sexualne praktiky, poskytujucu kompletny servis a obdivujucu muzsku dokonalost :-D
biela mačka
Dnes 21:00
1. ja som bol a som na tom rovnako. Cez internet sa mi to zda lahsie, ako ist do neznameho prostredia a teraz skusat, oslovovat. Ved by som si pripadal ako nejaky podomovy predajca :)
2. mam ten isty problem. Ked som zacal hovorit o vaznom vztahu, ze by som chcel rodinu a tak, tak sa zeny zlakli. Takze asi to plati univerzalne aj pre zeny i muzov :)
Dva momenty: 1. Ja nemám inú možnosť ako internet a 2. Psychologovia radia, že pri prvým stretnutiach žena nesmie povedať chlapovi, že si chce založiť rodinu, lebo ten chlap zdúchne!!!!
tpch Dnes 20:58 - ako postihnuty ?
Alebo sa to postihnutie tyka mna i partnerky :)))
Mimochodom, ake postihnutia su najcastejsie ? :)