súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

system

juuj a ty mas len 25 a takych dedov hladas ? :D hladaj 24 - 28 ;) alebo pojdem na kavu s tebou aj ja :D ( 21 r.) O:-)

katkakm

No veru, mladšieho si ešte vymodeluješ, starší už má osvojené návyky a tam sa musíš prispôsobiť ty...

jajka001_

ale pochvalit sa kladmi sa treba :) nevesat udaje o konte atd, jasne , len naznacit . ved ci je zlatokopka zistis raz dva.

poradkyna

biela macka, nechapem, ze preco ked mas 25 hladas 32-40 rocneho.To su uz vacsinou rozvedeni a pod. Hladaj mladsieho

system

rozhodne by som tam odstranil " neveriaceho " ;) osobne som veriaci a poznam vela ludi neveriacich nerobim z toho ziadnu vedu no trocha mi je cudne ak mi niekto povie ze nechape ako mozem v nieco verit. Proste to stamade skrtni, niekedy aj jedno slovo odradi vela ludi ;)

AdamKrt

jajka001_ - vidis, ale ja byvam napr. nie u rodicov, ale s rodicmi, pretoze vlastnim cast nehnutelnosti na ktoru som si zarobil, ale automaticky, ked sa opyta zena, kde byvam a poviem to, som radeny do kategorie neschopakov a pritom som od malicka clovek, co vedel velmi dobre narabat s financiami a nema problem tohoto charakteru. Lenze nemienim si kupit nieco male, zadlzit sa. Takto nemam ziaden dlh a kedykolvek si mozem zacat vybavovat byvanie. A nie len v danom meste, ale kdekolvek.

Dalsia samozrejmost je, ze nebudem hned zene predsa na nos vesat vsetky moje financne transakcie a stav konta, aby sa po mne vesala pre peniaze. Na druhu stranu si potom zena v chvilke povie, ze to je neschopak...

Potom si taka zena najde schopneho, co ma hypoteku, nevedia ju splatit a maju financne problemy a od toho existencne, vztahove, atd a budu riesit, ako sa maju zle. Pritom clovek, ktory ma vsetko dobre poriesene, nema problemy, je diskriminovany pre kulturny stereotyp, pretoze ked je vacsina taka, musi byt aj on taky, ako sa zda. Lenze zdanie klame... :)

A presne do takehoto kruhu sa dostava aj biela mačka.

jajka001_

nic, na tom predtym bolo, aspon tak si vravela
toto si si dala ale pekne siroky zaber :) nic konkretne len vek, a ze nema fajcit. chybaju tam nejake udaje o tebe, zaujmy, co skutocne hladas a tak.

system

tiez nemam rad macky, este aj male maciatko ma poskrabe sakra. je to take cudne zviera, neviem mu prist na chut. macky mi pridu take namyslene neprisposobive a urazlive. :D ao zabijat alebo neviem co jasne ze nie, niesom dement, ale proste ich nemam rad. to si radsej kupim morsku svinu :)