No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
dieťa je možno aj vítané, kedže ja svoje mať nemôžem a veriaceho iba v tom prípade, ak by sa stále nemodlil a nenútil ma chodiť do kostola, cítim sa tam veľmi nepríjemne
biela macka, ale to bol jeden fanaticky veriaci chlapik. ved kolko ludi si mysli ze veri a kazdy to predsa len berie inak. nechaj tak, ved sama zistis, ci chlapik na rande je v norme alebo fanaticky ortodoxny manik.
Tak keď to už rozoberáte... ja chodenie po obchodoch neznášam (som žena, hej? :D ). Lepšie povedané ma absolútne nebaví a je to strata času, ktorý by som vedela využiť oveľa lepšie. Tak 2-3 krát za rok ma to chytí, ale nemôžem hľadať nič konkrétne, to len tak mám chuť si kúpiť niečo na seba. Keď niečo nutne potrebujem, musím sa do toho nútiť a je to hotové utrpenie. heh
biela macka...ale podla mna nie si uplne koser...keby som mal vedla teba spat...aj by som sa bal...ze ma naporcujes....
je stredne vysoka, stihla, s dobrou postavou, vyzera mladsie ako je na papieri a tvar ma tiez uplne normalnu, peknu. polodlhe hnede vlasy. pekny usmev. komplexy ma z minulosti. tych sa clovek tazko zbavuje.
suhlas s adamom, tak to sformuluj, a tiez sa mi nezda moc ta posledna veta o otcovi ktory sa dobre stara o svoje dieta - to znie tak nejak kriticky ze mas zle skusenosti - skus klasicku formulaciu "dieta nie je prekazkou"
Adam...a este nieco...ako nemozes behat za zenskymi...ved to sa neda :DDD
Ja nechcem veriaceho, lebo jeden ma odmietol (predtým mi ale povedal, že si predstavuje so mnou sex) a ešte mi aj poradil, aby somsa modlila.
Adam...ja neznasam to chodenie po obchodoch....ked nieco potrebujem...tak to zoberem...a idem prec...
jedine oblecenie si vyberam dlhsie...ale ja mam vybranu svoju znacku...takze to je v pohode :))
AdamKrt: "Potom ma len vytaca, ked vidim, ako zeny nariekaju, ze koho si nasli. Nestoji im to, spoznat niekoho postupne a urobit si o nom mienku."
Zaujímalo by ma, či si uvedomuješ, že chlapi toto robia asi ešte častejšie, ako ženy :) A doplácam na to napr. ja :D a dopláca na to aj biela mačka, mám taký pocit. Ale som rada, že (súdiac podľa toho, čo si o sebe napísal) ešte existujú nejakí normálni chlapi. Možno mám ešte nádej :)
biela mačka, už ti to napísali viacerí, v prvom rade trochu sebavedomia a sebaúcty potrebuješ... (hovorí tá, ktorá by sa niekedy najradšej rovno na ulici schúlila do klbka, aby sa na ňu nikto nepozeral :D). Prečo o sebe píšeš, že si škaredá a máš nízke IQ... jednak s tým IQ - podľa tvojich príspevkov mi to fakt nepríde, že ho máš nejaké "nízke"... čo sa týka výzoru, nepoznám ťa, ale prečo si preboha myslíš, že si niečo menej, aj keby si hneď vyzerala ako Quasimodo (o čom pochybujem)? Prosím ťa, nesúhlas s nijakými návrhmi. Potom by si to aj tak ľutovala. Povedz, nie je lepšie byť bez chlapa, než si od nejakého nadržaného debila nechať otráviť život?
biela macka:
co potom formulacia - 37 rocna, nezadana, bez zavazkov, hlada....
vynechaj, ze chces neveriaceho. To je ozaj velmi zla formulacia. Posobi to, ze mas na veriacich nejake predsudky, ci zle skusenosti.
napis trosku nieco o sebe, svoje poziadavky. Aby to neznelo, ze beries hocico.
Vynechaj slovo UPREDNOSTNIM nefajcia. Napis, ze hladas nefajciara. Pripadne, ze by to mal byt idealne nefajciar.
Napis tam, ze hladas len vazny vztah, nemas zaujem o nejaky flirt ani ziadne volne vztahy.