No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
bingham - a to akoze preco ? Najlepsimi kucharmi su vraj muzi :) Muzske mena maju tiez rozne svetove znacky. Ja sa tiez rad vrtam v technike, ale tej elektronickej. Proste, nebavi ma to, co ostatok stada :) Ale k zenam mam velmi pozitivne pocity ;-) a nemam homofobne sklony. Zeny si vazim a viem sa aj do nich vcitit. So sexualnou orientaciou moje zaluby, spravanie a pocity nemaju nic spolocne. Predsa sa nebudem pretvarovat a zaujimat sa o nieco, co pre mna ma nulovy vyznam.
Lenze mas pravdu v tom, ze bez blizsieho poznania, sa navodzuje iste iny dojem.
jajka: :DDDDD
hej, presne. preto ak biela macka napise ze
- 37, rozvedena - tak si pomyslia ze bud ju muz bil alebo je hysterk
- 37, slobodna - bud je karieristka, prilis narocna alebo škrata
- najlepsie keby napisala ze je vdova :)
jajka001_ - no a hadam jeden z najvacsich stereotypov platny pre obe pohlavia ?
Pokial niekto neni zenaty a v urcitom veku nema dieta, tak na nom musi byt nieco vadne... U rozvedeneho,rozvedenej je to zase obava, ci rovnake dovody nepovedu k dalsiemu rozchodu.
Adam...ja som presny opak teba :DD...podla tvojho opisu...ale si tak trosku gay... :D
pravda. dokonca poznam chalanov, co boli kedysi celkom fajn, ale sa "pochlapili " :) a su z nich rovnaki idioti ako vacsina
jajka001_ - ale to neni jedine. Kulturny stereotyp je, ze muz pije pivo, beha za zenskymi, pozera futbal. Kedze nic z toho nerobim, je to divne. Muz sa nechce zenit. Ja by som sa rad ozenil. Muz prevazne neche deti. Ja chcem dieta. Muz sa nezaujima casto o zenu, je egoista. U mna je to opacne, viem sa vzit do pocitov zeny. Muz nekomunikuje - u mna zase opak.
Muz nerad chodi po obchodoch... ja kludne budem behat po obchodoch a poradim priatelke dobre s vyberom oblecenia. Muz vacsinou nevari, lebo vari zena. Mna varenie bavi... Tak si to zrataj a na prvy pohlad by sa zdalo, ze som hadam nejaky gay a ja som hetero ako remen, ze priatelka nestiha po par hodinach... :) A ona sa mi divi, ze clovek ako ja mal problem najst si vztah.
No bodaj by nie, ked ma zeny automaticky zle zaskatulkuju. Este tak dochodkyne a zeny pred dochodkom sa divia, ze taky chlapik moze mat problem, ked ma poznaju. Ale mladsie v mojom a mladsom veku - to je jeden velky kulturny stereotyp. Potom ma len vytaca, ked vidim, ako zeny nariekaju, ze koho si nasli. Nestoji im to, spoznat niekoho postupne a urobit si o nom mienku. Hned sa lame nad clovekom palica. Potom aj normalnemu vyplynie z toho jeden zaver - ze muz musi byt hajzlik, lebo u zeny nema sancu. Tak a ze preco je potom tolko hajzlikov... :)
neviem, opytaj sa poradkyne, skadial to ma :)
poradkyna pise ze ma 25 :D tak kolko teda ? :D