No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
biela macka - nechcem Ti kazit radost, ale taky zazity kulturny stereotyp je, ze stara dievka, co si nevie nikoho najst, tak ma doma macku, alebo macky ako nahradu za dieta. Casto to tak aj maju stare dochodkyne, vdovy. Uvidi to potencionalny partner, dojde mu to na rozum, zacne mat predsudky, bez toho, aby Ta lepsie spoznal a podho prec.
O psoch to neplati, ale macky a zeny evokuju priam opustenost.
To, ze nema rad macky, este neznamena, ze ich treba pozabijat. Ked nieco nemam rad, ale je to zivy tvor, tak sa tomu vyhybam, ale preco hned topit, alebo skrtit?
biela mačka - mna by zaujimalo, ako si vobec na tom internete hladas partnerov ? Lebo, to co popisujes, je len kolobeh smoly, ze sa to zda priam neuveritelne. Zeny maju na internete vyhodu, lebo muzo na inzerat, maloktora odpise. Zato zenam sa hrnu ponuky a maju z coho vyberat.
ad macky - moze to byt strach z maciek, napr. ze skriabu a podobne.
Len ako som zistila, dosť ľudí nemá rado mačky, čo nechápem. Doma má muž psa, no mačky neznáša. Ja si myslím, že buď mám rada všetky druhy zvierat, alebo žiadny.
Chlap, ktory chce zabijat macky, by pokojne zabil aj teba, alebo dieta. vztah k zvieratam ukazuje aj vztah k cloveku. Robis dobre.
Pre mňa je tiež dôležité, aby mal ten muž rád mačky. Teda nemusí ich vyslovene zbožňovať, ale ak si s nejakým rozumiem a on začne mať také reči, že mačky treba zabíjať a podobne,viac sa s ním nebavím.
Psycho. :-) Ries to srdcom a pocitmi, privela spekulujes. Mysel je ta, ktora tu zavadzia, tak ju uz konecne vypni, lebo si najdes len samych spekulantov. Opytaj sa svojho srdca, svojich tuzob, a neklesni nizsie, dokym to tak citis. Psychologov posli k vode, do tohto sa nemaju co miesat, na toto su prikratky a taktiez prilis spekuluju tam, kde srdce a pocity vedia vsetko.
skareda nie si, ved som ta videla v tom videu. si taky lepsi priemer. a ze po tebe chcu sex a davaju to tak moc najavo - neva, ty ich odbi,natahuj ved na to cakaju. ak sa uz neozvu, islo im len o jedno. taki za to nestoja. nepodcenuj sa, aj keby si pekna nebola, nemusis sa nikomu podkladat.
Preco si myslis, ze mas nizke IQ? Kolko je podla teba nizke? priemere IQ v populacii je 90-110 bodov. Ale vidis podla reakcii, ze IQ u zien je uplne nepodstatna zalezitost, hlavne ze mas cici a rici ( a prislusne telove otvory).
Ja už aj ten pravopis odpustím, pokiaľ teda ten člevek nerobí veľa chýb. Ale je zaujímavé, že pravopis neovládajú práve ľudia s vysokým IQ - teda ja ho mám nízke :-/