súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

AdamKrt

biela mačka
Dnes 20:54

- tak im rovno hovor na zaciatku, ze mas zaujem o vazny vztah a nie si ziadna zena, co po par stretnutiach skoci do postele. Kazdy blbecek chce mat vsetko rychlo, tak budu utekat a kto ostane, mozes sa mu venovat.

tpch

Psycholog ti pomoze prekonat to, ze zvazujes, ze pristupis na ich navrhy.
A este jedna rada-nehladaj si partnera na internetovych zoznamkach.

AdamKrt

tpch Dnes 20:51 - zoznamky vyuzivaju aj introverti, co maju problem nadviazat konverzaciu na toto tema niekde na ulici, pretoze zena nema na hlave napisane, som slobodna, hladam partnera...

Mna si tam nasla moja priatela a nie som ani blazon, ani postihnuty. Nerobi mi problem ani komunikovat, ale praveze nie som ziaden balic, aby som oslovoval zeny na ulici...

Ono sa to da predsa uz pri pisani, ci par stretnutiach odhadnut, co je to za cloveka. Blbcovi netrva dlho prejavit sa.

biela mačka

Pozri sa, možno aj ja som stretla muža, s ktorým by som išla do postele hneď. Ale ja nie som tak DRZÁ, aby som mu dala takýto návrh. Podľa môjho názoru je to drzosť. A psycholog mi nepomôže, pokiaľ budú chlapi svine.

AdamKrt

biela mačka - a preco si myslis, ze aj normalny muz Ti nemoze dat navrh ?

Tak im povedz, ze nieco take mozes mat iba vo vaznom vztahu a urcite nie po tak ktratkej dobe a zatial ich mas moznost spoznat ako cloveka.

Je divne, zeby sa na Teba lepilo tolko uchylov. Mozno maju len nadmerny sexualny apetit a nechce sa im cakat. To vsak neznamena, ze ich nemozes usmernit. Kto nebude chciet cakat, tak je to jasna volba, o co mu iba ide. Ktomu bude zalezat, pocka si...

tpch

Uvedom si, ze na internetovych zoznamkach sa nenachadzaju normalni muzi, ale vacsinou uchylaci alebo inak "postihnuti".
A ty navstiv psychologa a popracuj na sebe, ak chces najst niekoho, kto za to stoji.

biela mačka

Lebo žiadny ma ešte nikdy v živote nepozval na rande. A keď sa s niektorým stretnem, vôbec sa nesprávam vyzývavo, práve naopak, robím sa priveľmi múdra a ani náznakom nedánm najavo, že mi chýba partner. Tak prečo sú takí halzli?