súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

AdamKrt

jajka001_ Dnes 00:07 - to by priatelke vadilo, plus na nu som uz dobre synchronizovany, ze viem, co sa jej paci, co nie. U druheho nemam az taky dobry vyber, ked nepoznam. Ale vyber, ci toto, alebo hento vybrat, to zas viem :)

Inak, uz sa mi par krat stalo, ked som priatelke kupoval darceky, alebo ona nieco hladala, ze som ju uvlacil po obchodoch :) Hovori, ze sa jej so mnou nakupuje najlepsie. Ale zas za nejakeho modneho guru by som sa nepovazoval. Mam len trochu vkusu. Smola je, ze nie vzdy clovek natrafi na nieco dobre. Obchody casto maju svoj styl, ako jedno kopyto a nie kazdemu to sadne.

Inak v ramci povolania nakupujem aj co sa tyka elektroniky a PC a tam viem spekulovat a vyberat jedna radost :)

system

AdamKrt : ako keby som seba pocul :D velmi podobne zmyslanie, az prekvapujuco zhodne z mojim. akurat narozdiel od teba nato doplacam ze som stale free :(

AdamKrt

bingham Včera 23:57 - mna bavi skor obliekat priatelku, alebo potom ked nieco zhanam, lebo nie vsetko mi sadne. Ale ked sadne, tak nakupim kludne aj 5 variacii toho isteho :)

biela mačka Včera 23:59 - vidis a v tomto si zase ako niektore ortodoxne nabozensky zalozene zeny, ktore musia mat len toho svojho, co denne recituje otcenas a pozna vsetky kostoly a bohosluzby. Zobud sa. Narazila si na nejakeho somara, tak predsa pre neho neodpises teraz kazdeho... Som neveriaci, ale viem tolerovat ine vyznanie. Z Teba vsak v tom inzerate uz citit, ze mas nieco proti veriacim a uz to by aj potencionalnemu neveriacemu signalizovalo - aha, nieco neni dobre. Ved ked chces, vynechaj to a vyberat si mozes potom.
--------------
bingham Včera 23:59
- no nebeham. Mam svoju partnerku, tak nebudem behat za inymi. Ked som partnerku nemal, tiez som nebehal. Ist stylom od zeny k zene a pytat sa: slecna, ste slobodna, hladate si partnera na vazny vztah, chcete deti, rodinu...? To by som asi dostal hned po hlave dazdnikom pomerne casto :D Ked bolo neuspesne rand, neriesil som to a daval som si velmi dlhe pauzicky. Nie som ziadny lovec-opelovac :) Stacilo povedat nie, koniec a kedze to viem akceptovat, tak som aj urobil. Nebudem sa niekde pchat, kde ma nechcu, klamat a oblbovat. Verim v prirodzenu ludsku inteligenciu, ze nie je nie a ano je ano. Ale ako rokmi vidim, niekedy som to precenoval a nadobudol dojem, ze zenam treba riadneho darebaka, ktory ich doma chyti, prehne vytr***, nejaky ten preventivny facak, grdne, prdne, odkuka do 10, zoberie pivo a skriabajuc si gule, pojde pozriet fotbal v telke :DDD

Tungsten

biela mačka, ale on ti toto nepovedal preto, že bol veriaci, ale preto, že bol debil... o viere by som nepísala byť tebou nič, to nie je dobré sito. Pri väčšine veriacich si myslím, že je najhoršia vec, čo sa ti môže stať, to, že ti v nedeľu na hodinku utečie do kostola. Ale nebude ťa do ničoho nútiť. Ak by vyvádzal niečo horšie, bolo by to bez súvisu s jeho vierou (ja som veriaca. ale možno mám len ružové okuliare. Každopádne by som otázku viery z inzerátu vyškrtla ;))

jajka001_

myslim ze staci ak tam do poziadaviek nenapises ze chces katolika :) oni uz sami si ta potom nevyberu lebo tiez hladaju len katolicky

system

to ze ta jeden veriaci odmietol nia ? jezis ludia konecne prestanme hadzat vsetkych do jedneho vreca. teraz si myslis ze vsetci veriaci su rovnaky ci co ? bol to dement kludne to mohol spravit aj neveriaci omfkg. toto sa mi fakt nepaci na ludoch. Su aj normalny veriaci ludia ktoi to s kostolom neprehanaju ani s modlenim.