No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
bingham Dnes 00:58 - pozeram, ze ta Tvoja charakteristika tak viacmenej aj sadla :-)))
--------------------
biela mačka Dnes 07:37 - chod si liecit uz to svoje sebapodcenovanie. Ak videli Tvoju fotku, tak ako tu uz niekto pisal, co Ta videl, tak si uplne normalna. Ak si neveris Ty, ako Ti ma verit druhy clovek ? Krasa je ociach pozorovatela, nezabudja...
Ked tu o tom takto kecas stale, nechce sem vylepit fotku a muzske osadenstvo sa Ti tu kludne vyjadri aj k Tvojmu vzhladu. Mozno Ti to zdvihne sebavedomie.
Neviem, co je na tom osloveni krasna dama zle. Nahodou, mne sa to zacalo pacit, je to mile :)
Jéj, pokec :-D. Aj tam mi chodia návrhy. Najradšej mám oslovenie krásna dáma. Krásna nie soom a dáma už vôbec nie. Inak tí muži nemajú čo robiť? Lebo určite nepíšu len mne. A keď som podľa nich krásna, nemali by ísť miesto pokecu radšej k očnému?
adam...ale ber to tak...ze mas starsiu...tak mozno uz je kludnejsia :DD
a navyse...ja som bol s vychodnarkami tu v BA...co tu studuju a robia....
tak neviem ci by bolo dobre v tejto teme o tom rozpravat :DDD...skor myslim ze nie...hahaaaa...ale tak okrajovo.... neviem ako by som to bol opisal...su strasne hlucnee...vsade su...ani nevies ako...a sedi vedla teba...a rozprava ti same veci...furt dokolecka...stale ta taha za ruku tancovat...a zrazu ju mas v aute... :DD...ale je sranda...to musim uznat...len take ako si ty napisal...saleneee :))
samozrejme take nie su vsetky....teda myslim...na vychode som moc nebol :DDD
bingham Dnes 00:41 - tak rozpravaj, rozpravaj skusenosti o vychodniarkach. Rad sa poucim. To ma zaujima, pretoze priatelka je vychodniarka a niekedy mam dojem, ze trosku i SALENA a mame vazny vztah :)
adam...mas dobru povahu teda...dufam ze ti to dlho vydrzi... :))
ale nic neni s vychodnarkami...praveze su dobree...len by som ich urcite nechcel na "vazny" vztah... :DDD...teda aspon tie co som ja stretol...strasne sialene... :))
system - oslovila ma cez Pokec. Pokladal som to za vtip, lebo casto si tam nejaky aj nejaky chlap robi z dalsich chlapov svandu. Ked som ja hladal, tak bol problem nieco najst. Vsade, clovek cital, ake vlastnosti zeny chcu a ked som si hovoril, ved to som ja, co popisuju a bolo to aj v inzerate, asi si mysleli, ze si strielam z nich...
bingham Dnes 00:24 - aky harley ?
Nemam rad diskoteky, hluk a kde je nafajcene.
Okrem toho, nechcem sa pretrtkavat ku vztahu. Ak zena nemala zaujem o vazny vztah /nehovoril som, ze musi byt, ale musela hladat vazny vztah/, tak som nechcel len flirt a ci z toho nieco bude. Nechcem byt ako spinave ponozky, co kazdy nosil. Chcem jednu, tu pravu. Bol som otvoreny, uprimny. Ale asi tie zeny neboli vyspele natolko, aby to ocenili, ze chlap moze hrat fer. No co, ich skoda a priatelka si teraz moze madlit ruky, co sa jej podarilo ulovit :)
ad vychodniarky - co je s nimi...? :)
AdamKrt: asi tak nejak, no jo ja som este dost mladucky ale zas nie tak aby som bol free. ale couz mozno si raz aj mna niekto najde a ako si ta nasla ? :P
system - lenze predpokladam, ze Ty si podstatne mladsi... Mna si defakto priatelka nasla sama. Myslel som, ze si niekto zo mna robi svandu, ked mi napisala :) Mal som obdobie, ked som to uz nejak vzdal.
Zaujimave je vsak zistenie, ze akonahle ma clovek partnerku, zacne mat neviem preco dojem, ze je u zien ziadanejsi, aj ked nic nechce. Ako keby jedna druhej zavidela a chcela prebrat... Ako keby mal slobodny chlap nalepku, ze je vadny. Asi je to ako u nakupoch. Postavia sa do fronty, kde stoji vela ludi :)
adam...5 variacii toho isteho....hahaa...raz som to tak aj ja bral :DD
tak keby som prisiel za zenou...a opytal sa ci nechce vztah a deti...tak na mna bude asi dost divne pozerat :DDD...si ma pobavil...haha
ved normalne...navstivis...napr. harley...a ide to samo... :))...mozno to nebude vazny vztah...ale nikdy nevies...
inak by si sa divil...ze niektore co vyzeraju slusne...su dost "uchylne" :DDD...ale tak..moze byt...aspon je sranda :))
a hlavne vychodnarky...su take :))