súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

jajka001_

heh a inak si velmi stastna zena lebo 60% zien bojuje cely zivot s nadvahou a ty s nou problem nemas. staci sa ti pekne obliect, skocit ku kadernicke, nejake doplnky, nezabudni na usmev a muzi sa budu otacat. a aj bez toho si sympaticka mila pekna baba tak sa necuduj ze to na teba stale niekto skusa. len to sebavedomie...kasli na tych chlapov, bud si vedoma toho, ze mas na to, ziskat si toho spravneho, len musis popracovat na SEBE, svojom zivote, sebavedomi. viem ze velmi tuzis po laske ale preberaj, stoji to za to.

biela mačka

Lebo žiadny muž ma ešte nepozval na rande, preto si myslím, že som škaredá.
Tie sprosté pozvánky cez pokec nerátam.

ja-

osobne by som ti ani netipovala 37 rokov-myslela som si ze mas okolo 24-26 az ked som poriadne pozrela na vek neverila som tomu-a presne ako pise predomnou...
A NA SVOJ VEK VYZERAS VELMI MLADO-ASPON MOJ NAZOR...
by ma zaujimalo ako vyzeraju tie co ta kritizuju a ako budu vyzerat ked budu mat 37rokov...

jajka001_

hm a kedy ti take niekto vlastne napisal hm? ked si bola dieta? lebo to su take detinske reci :D ze nemozes byt hereckou lebo nie si pekna. dobre vies, ze od toho to nezalezi.

Kaylitta

"a tiež mi nejaké ženy napísali, že som škaredá a preto sa nemôžem stať herečkou."

Tak Ty sa radšej nestaraj o to, čo Ti nejaké pipky napísali, vééééľa žien potrebuje ohovárať a zhadzovať ostatné, len aby mali istotu, že sú krajšie, lepšie atď. Môžem Ti povedať, že absolútne nie si škaredá, máš krásne vlásky a neskutočne milý úsmev (a to hodnotím ako žena) :) Takže sa nedaj znechutiť a zdeptať nejakými namyslenými s*kami... Si krásna a hlavne úprimná, čo sa v tejto dobe len tak nevidí :)

jajka001_

ano krasa prichadza zvnutra. keby si mala trochu viac sebavedomia, hned sa to prejavi aj na vyzore. na vyraze, postoji a podobne. co sa tyka fyzickej stranke, kludne moze byt z teba riadna kočka - ved vies, bola si v zmenarni :) ale musi to ist zvnutra
a prosim ta zmaz si ten status. tak kazdeho odpudis. ver si trochu.

angela85

moja zlata a tebe o co ide, si pekna a sympaticka, u teba uz ide o to ze mas asi trosku posramotene v hlave, nemyslim to v zlom, ale krasa neni o tom ako vyzeras, ale ako zmyslas a tak

biela mačka

Lenže Adamko, keby som bola pekná, môj manžel, ešte kd sme boli svoji, by sa venoval mne a nie kecaniu na pokeci a facebooku s kamarátmi a tiež mi nejaké ženy napísali, že som škaredá a preto sa nemôžem stať herečkou.