súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

jajka001_

jaj tak kvoli jednej zakomplexovanej zene si teraz robis komplexy ty? nebud jak mala, nemozes brat vazne kazdy nazor.
a ako pise ja- , tvoj manzel si pisal s inymi nie kvoli tomu ako vyzeras.

AdamKrt

biela macka:

...Keby som bola skutočne pekná, môj bývaklý manžel by sa venoval mne a nie kamarátom na FB a pokeci...

Skor sa obavam, ze v tomto nebol absolutne ziadny problem. Ale ak si povahovo, aka si, jednoducho Ta mal dost, lebo mu to slo na nervy. Tymto ho nechcem ospravedlnovat... Ako tu bolo pisane, aj hereckam a modelkam sa stava, ze akokolvek su popularne a pekne, ina vec je, ake su doma a stava sa, ze ich manzel zanedbava, ci podvedie.

pre b.macka

biela macka-alebo anjika, ze ja mam vzdy to stastie ze na ake mozne fora chodim, vzdy ta niekde najdem a vsade vypisujes to iste. a nie si ty tiez ta co bola v talentmanii, alebo cs ma talent, s tou basnickou?

AdamKrt

biela mačka Dnes 10:46 - a co ked Ti to povedala nejaka zavistliva zenska ? Mozno Ti chcela znicit sebavedomie, co sa jej podarilo...

Pozri, nebudem Ti kurizovat, lebo som zadany chlap a mne by sa tiez nepacilo, keby to robila moja partnerka. Ale po stranke vyzoru, mas ozaj jediny problem v PSYCHIKE a nie vyzore. Si normalna zena, ktoru by normalny muz kludne pozval na rande. Ale ked okolo seba siris taketo reci, tak to posobi depresivne a ukazuje Ta v svetle - pozor, ta je nejaka vadna, ruky prec. A potom je skupina chlapov, co Ta mileradi pretrtkaju a tym je jedno, ze si mimo a preto dostavas take ponuky. Ty odradis kazdeho uz tym podcenovanim sa. T.j., Ty chces chlapa, ktory by Ti dokazoval neustale, aka si uzasna a aj to by Ti nestacilo. PREBER SA.

Poviem Ti to takto - ked som videl tu fotku, tak ozaj ma pri nej nenapadlo na Tvoj vyzor nic zle, prave naopak. Povedal by som, ze podla fotky musis mat kopec napadnikov. Ale pri tych reciach, co su vedla napisane.... Z toho ide zufalstvo.

Jedno stare mudro hovori: ked chces zmenit svet, musis najskor zmenit seba. Vyzor je uplne v pohode, ba povedal by som, ze este viac. Popracuj len na sebe, na svojom postoji. A ano, usmievaj sa. Nadurdena lutujuca sa zena s komplexom neustaleho podcenovania sa, bude pritazliva leda tak pre don Chuanov...

ja-

no,kasli na nu-uz pisala tu jedna ze vela zien si chce tak dvihnut sebavedomie na ukor ineho-to je dnesnej dobe normalne...

...Keby som bola skutočne pekná, môj bývaklý manžel by sa venoval mne a nie kamarátom na FB a pokeci...
TY SI MYSLIS ZE LEN PRETO TO ROBIL ZE SI SKAREDA-VED TO JE JEHO PROBLEM NIE TVOJ-POZRI AJ MODELKA KLAUDIA SHIFER/ci ako sa pise jej meno/je KRASNA ZENA a manzel tusim ju uz nechce-nieco o tom pocula...
nesmies to tak brat-nie si skareda...to len ti niekto toto navnucoval a ty teraz musis zo seba tieto myslienky dat prec...pozri sa na seba do zrkadla-ved mas pekne vlasy,postavu aj tvar mas peknu...co ti este chyba?nevsimaj si tych co ti hovoria ze si skareda-su to len taky co ti chcu ublizit a SKOR TI ZAVIDIA...
ale do oci malo kto dnes povie uplnu pravdu...
TIEZ BY SOM BOLA ZA TO ABY SI VYMAZALA CO MAS NAPISANE NA POKECI-LEBO CASTO SA TOHO LUDIA POTOM CHYTAJU A VIDIA ZE MAS MENSIE SEBAVEDOMIE A PODLA TOHO SA K TEBE SPRAVAJU...

AdamKrt

biela mačka Dnes 09:56 - na pohlad uplne normalna baba, nic Ti neni, nic Ti nechyba. Jediny problem co mas je Tvoja psychika, ze takymi recami odradzujes ludi. A to nehovorim preto, aby som Ta potesil, ale iba ako konstatovanie faktu.

Fakt, ze si na nastenku napises inzerat a este napises, ze si skareda, dava jasne najavo, ze si priserne zufala a potom sa nediv zaujmu zufalcov, co sa Ta snazia zneuzit. Pretoze taka zena je pre nich vacsinou lahka korist. A tie statusy si zmaz - to je dobra rada.

biela mačka

To sa mám usmievať, keď som nešťastná? Jáj a ešte niečo. Keby som bola skutočne pekná, môj bývaklý manžel by sa venoval mne a nie kamarátom na FB a pokeci. A to, že som škaredá mi napísala asi pred rokom jdna žena nad 40, menoo nenapíšem, lebo mi admin vymaže celý príspevok.

jajka001_

a je lepsie najprv sa s muzmi spriatelit, riadne ich spoznat, a potom vies aki su, a na zaklade toho vyberat partnera.

jajka001_

tak ale naco si potom davas inzerat na pokeci :) myslis ze na ulici ta len tak niekto pozve? to je pre nich dost riskantne a vacsinou ti chlapi na ulici su prave taki co za to nestoja. radsej si vytvor cez ten pokec hlbsie priatelstva a chodievaj von medzi ludi.