No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
biela mačka Dnes 19:55 - sam seba povazujem za normalneho muza. Keby si sa mi prv nez som spoznal priatelku, priplietla do cesty a nebola z BA, ale z mojho okolia, nevahal by som Ta vtedy pozvat na rande. Alebo mozno trochu aj vahal, pretoze by som sa Ta bal oslovit, ze uz isto priatela mas.
Nie si sama, kto o sebe pochybuje, ale Ty to uz prehanas.
----------------------------
Alebo - je to tak, ze si sem chodis liecit ego a cakas, ze Ti vsetci budu lichotit a utesovat Ta. Asi Ti to robi dobre, pocuvat tie slova, lebo doslova TREPES HLUPOSTI o svojom vyzore a jediny problem je Tvoja povaha. Ked budes aj mat partnera a budes neustale vykrikovat, aka si hrozna, tak nakoniec tomu aj uveri a posle Ta kadelahsie. Tak sa konecne spamataj, NELUTUJ SA a nieco so sebou urob. Som nenasilny clovek, ale Teba by trebalo chytit, zviazat a fackat tak dlho, pokial nedostanes rozum :)
Alebo nemas inu zabavku, iba svoju sebalutost ? Takto Ta ozaj nikto nebude chciet, aj ked si ozaj pekna zena.
Odborník mi nepomôže, minulosť nevymaže, ja už od destva mám tie problémy, že som nemala kamarátky a keď som prišla medzi spolužiačky, privítali ma slovami "vypúadni". Preto čakám aj to, že ma žiadny muž nebude chcieť.
Adam ... takže medzi mnou a šampónom nie je nijaký rozdiel :-/
chod ku psychiatrovi, lebo nielen ze mas nizke sebavedomie a lutujes sa, ale sa ani nechces z toho stavu dostat. stale dokola tocis o tom istom - som skareda, preto ma nikto nechce. nikto ta nechce lebo stale o tom dokola tocis ze si skareda. ty to mas ako nejaku obsesiu. a ze nemozes najst normalneho chlapa? to je uplne normalne. je ich jednoducho malo a ak ho chces najst, musis na tom riadne zamakat.
biela mačka Dnes 15:41 -
si na hlavu. Nie si ziadna spata, ale kus peknej zenskej. Lenze v hlave to mas posramotene a nie a nie Ti vyhovorit tie bludy, co Ti natarala nejaka cuza...
biela mačka navrhuju spatam,navrhuju krasnym..to si si az teraz vsimla?
Asi áno, keď sex navrhujú aj špatám.
biela mačka nie nesuhlas,pokym to nebudes aj ty citit :-) chlapi su zufali..
Adam...ked si sa teda rozhodol pre vychod...tak ti drzim palce :))
moj predosli prispevok petril pre
Používateľ
pre b.macka
dátum a čas príspevku
Dnes 11:04
IP adresa
211.229