Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

jajka001_

hej presne, stačí ak budeš pekná pre toho jedného, čo ťa ozaj bude ľúbiť. trvale a pevne vztahy sa ale nedaju nadviazat narychlo. takze sa nikam neponahlaj, ak aj nestihnes mat dieta - zeny mavaju deti aj po styridsiatke - mozes si dieta adoptovat, ak naozaj budes chciet. a mas pravdu ze pokec je pokec ale realita je realita, tak sa dohodnite na stretnuti a rozvijajte vztah viac v tejto urovni.

biela mačka

Ja by som si už aj rada založila rodinu, ale pochybujem, že v mojom veku ešte môžem otehotnieť. Ale 99 percent mužov sa nechce "viazať". No, super. Zomriem ako stará dievka (neviem, či je to správny výraz, keď som už rozvedená). Aspoň, že mám mačku. Vy ste napísali, že som pekná. Načo budem pekná pre všetkých, mne stačí, ak budem pekná pre toho jedného.
Na pokeci si píšem s jedným, ale na rande ho nepozvem, lebo mi potom určite prestane písať. Ale na druhej strane ibatak zistím, čo je to skutočne za človeka. Lebo pokec, veď viete...

hmmmmmmmmmmm

a este nieco, urcite by som nesuhlasila so ziadnymi navrhami.mozno ti to kratkodobo zvysi sebavedomie ako pises,,ale ver mi,taki chlapi si ta nezasluzia, a po chvile by si sa aj tak citila este horsie ako teraz-urcite by vasnivu chvilu vystriedal pocit hnusu,ze si sa nechala zneuzit.moj nazor!

hmmmmmmmmmmm

biela macka, prepac aj ja som zo zvedavosti nakukla na tvoj link-tvoju fotku a vobec nevyzeras zle!urcite si jedna z tych zien, ktore ked sa namaluju a nastyluju, tak su velmi pekne!a mas krasne dlhe a huste vlasy/i ked ja by som ich asi nosila v drdole,alebo nejakom ucese/ a sympaticku tvar.peknu.nie skaredu!myslim si,ze si musela si asi prezit velke sklamanie,ked sa hodnotis ako sa hodnotis.

nefinka

:biela mačka - vitaj, už som myslela, že sa tu neukážeš..

takže:

- na 37 rokov vypadáš dobre, vyzeráš dokonca o dosť mladšie..
- môj názor, nie si síce žiadna miss ale ani žiadna špata

Nemôžeš však čakať, že niekoho zaujme zúfalý nesebavedomý človek.. to je psychika..myslím, že už vo viacerých príspevkoch som ti napísala, že psychicky podľa mňa v poriadku nie si..daj si do poriadku v prvom rade psychiku a potom rieš nejakych chlapov

ja-

biela macka
...ak v sebe nosis este veci zo skoly-podla mna potrebujes asi niekoho kto ti s tym pomoze sa vyrovnat-vies kazdy sme nejaky a kazdy sa snazi a zvlast dnesnej dobe toho druheho kritizovat aby on bol ten pekny a hlavne sebavedomie si tak ludia dvihaju-ked kritizuju ineho-aspon som si to vsimla a ked nemozes sa toho pocitu zbavit tak zajdi za nejakou psycholig.
niekto si vie s takymi poznamkami drzimi poradit sam,niekto ich ani nepocuva a neregistruje a niekto musi vyhladat psychologa...
vies nemysli si-aj pekne zeny su na muske a snazia sa im ublizovat-ALE AK SI SEBAVEDOMA TAK TI TO NEPOSKODI A BUDES SA LEN TAKYM VECIAM SMIAT...
VIES -AK NIEKTO CHCE SKRITIZOVAT AJ NAKRASNEJ VECI NIEJAKU CHYBU NAJDE-TO MI VER...
POZRI JA MAM TIEZ PROBLEMI okolie by zo mna najradsej urobilo curvu :)))) AKO KEBY MA POZNALI-ale ja sa poznam najlepsie a viem ze ked milujem jedneho nemozem spavat s dvoma troma naraz-ALE CHAPES-PROSTE OKOLIE MI CHCE UBLIZIT TAK TAKTO TO ROBIA.../a jasne ze zavidia-ae aj ked som zadana a niekde pridem mam plno napadnikov-a to ich zerie/
A KEBY JA SOM NA NICH DALA-TAK BY SOM SA MUSELA UTRAPIT...A PRECO BY SOM SA MALA TRAPIT?ZE MI NIEKTO ZAVIDI?
JA SA IM SMEJEM AKY SU HLUPI A ZAVISTLIVY A NEVYROVNANI...LEBO NORMALNI CLOVEK ANI NA TAKE VECI NEPOMYSLI A HLADI SI SVOJHO...
A SU MI NA SMIECH...
A TO BY SOM MOHLA TAKTO POKRACOVAT-kazdy mame nejake problemi-len zalezi ako sa k tomu postavime...
A TY KED SA NEMOZES S TOHO DOSTAT SAMA SKUS PSYCHOLOGICKU...
A KED TI NIEKTO ESTE POVIE ZE SI SKAREDA-NAUC SA AJ BRANIT ...NA TO NIECO ODPOVEC-ALEBO V DUCHU SI POVEC ZAVISTLIVKA JEDNA...A ZI SI DALEJ...
ZELAM TI VELA STASTIA ABY SA TI PODARILO TOTO ZVLADNUT A BUDES MAT PO PROBLEME-LEBO PEKNA SI-MAS VELMI PEKNE VLASY-POSTAVU-TU VELA PRACE NEBUDES MAT PO VYZUALNEJ STRANKE-SKOR PO PSYCHICKEJ STRANKE MAS KOPEC ROBOTY...TAK VELA STASTIA PRAJEM...