No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
hej. mozu pozitivne alebo aj negativne. alebo oboje naraz. zalezi co si z toho vezmes.
Ja som zase čítala, že zážitky v detstva ovplyvnia človeka na celý život. Idem sa radšej osprchovať.
na exmanzela sa vykasli. nie je to ani v stastnom detstve. skor naopak, tazke zazitky ta posilnia. su ludia co maju vazne zdravotne postihnutie a nemaju komplexy, alebo to aspon tak okolie nevnima, lebo sa neustale nestazuju.
Adam - lenže tie nepekné ženy sú možno preto sebavedomé, lebo mali šťastné detstvo. Ja som nemala kamarátky, pre chalanov som bola oluliarnik indický, dievčatá ma tiež odháňali, bol zázrak, keď sa vôbec nejaká spolužiačka so mnou rozprávala. Skrátka, toto sa nedá zmazať ani po návšte každého psychiatra na svete. A teraz aj nechcem začínať kontakty, lebo exmanžel na mňa vyštekol, že sa vtieram ľuďom.
biela mačka Dnes 07:19 - priatelka je o trosku starsia od Teba, naviac ma aj deti. Planujeme spolocnu buducnost, ale zatial deti neche, az neskor. Zato ja by som chcel sa usadit a aj deti mat.
biela mačka Dnes 14:44 - vidis a nepotrebuju to riesit, lebo neni nic horsie, ako fnukajuca osoba, co si potrebuje sypat popol na hlavu. Aj ked na to nemaju, veria si a to je imponujucu urcite viac, ako neustale sa sebalutujuca zena.
Inak deti mat mozes, o to sa neboj, rodili aj starsie. Je pravda, ze s vekom to klesa, ale aj tak. Mne, aj keby som chcel deti uz hned, tak partnerka sa vykruca, ze este nie, musi poriesit toto, hento. A vidis - nema problem s vekom, este mi hovori, ze kde sa ponahlam. Chapem, ze ked ma deti /a to mi dlho tajila/, nema tu potrebu sa tak ponahlat.
Ty, co by si mohla byt rada, ze do noveho vztahu este nemas ani deti, lebo tie su vzdy prekazkou v novom vztahu, tak este to beries ako problem. Ber to ako svoju vyhodu. Dnes si clovek musi rozmysliet, ci chce deti a neni jedno vychovavat 1 ci 2 svoje deti, plus dalsie deti svojej polovicky.
skôr sú sebavedomejšie. menej ufňukané. alebo sa berú tak ako sú a vyberajú z toho, na čo majú. okrem toho, kde si prišla k názoru, že majú šťastný partnerský život? na to je nejaký certifikát?
Veď o to ide, že stretávam aj škaredšie ženy, ktoré majú šťastný partnerský život. Určite mi napíšete, že sú milé. Ale ja by som tiež bola milá k mužovi, ktorý by stál za to.
biela macka...nie si az taka skareda..proste obycajna zena..existuju aj ovela skaredsie..zacni sa pekne obliekat, zmen uces, trochu make-upu a uvidis, ze aj dobry chlap sa najde...ale v prvom rade je u teba potrebne zdvihnut sebavedomie..a toto ti k tomu velmi pomoze..podla mna..:-)
nie si v prdeli len budes vediet na com si a mozes hladat dalej. vylucovacia metoda.