súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

jajka001_

doplnim magdu - ak muzovi tvrdis, ze si špata, opravi ta raz, dvakrat. potom mu to uz lezie na nervy a pošle ťa do hája. takisto ako aj ženy nemaju radi muzov ktori sa lutuju. postazovat sa je jedna vec ale ty to prehanas.

magda43

biela macka, po precitani prispevkov som prisla k nazoru ze ty normalneho chlapa ani nechces. Ja oproti tebe (sudiac podla fotografie z pokecu, ak je realna) nevyzeram lepsie, ale normalni chlapi o mna maju zaujem, pretoze nehovorim take somariny a hlavne sa nelutujem. Ale kedze budes o sebe tvrdit ze si spata a samozrejme aj tomu verit, tak je jasne ze si nikoho nenajdes. Nikto totiz nema zaujem pocuvat depresivne reci. A co cakas? ze najdes chlapa, ktori sa k tebe hodi, hned na prvom stretnuti? spravneho partnera treba hladat a bohuzial to niekedy trva velmi dlho.

jajka001_

lebo muz to nepotrebuje pocut.. muz vie, ze sa s nim zena dobre citila:) vlastne najcastejsie su muzi taki ze im je to jedno. okrem tych zufalo zalubenych. a ked sa mu ozves s takou zbytocnou informaciou, si prilis vtierava. to ze ta to s nim bavilo davas najavo usmevom ked sa s nim lucis. to uplne staci. daj najavo spokojnost neverbalne.

biela mačka

Kto koho pozýva na rande? Iba muž ženu, či dá sa to aj naopak? Ak by som ja niekoho pozvala, nevyznie to zúfalo? S jedným som to tak spravila a ten... ma odmietol. A raz som v múdrom časopise Eva čítala, že ak žena sa s mužom cítila na schôdzke dobre, tak v žiadnom prípade mu nesmie zavolať a pochváliť ho, lebo ho tým odplaší!!! Nie je to blbosť? Prečo by nemohla žena povedať mužovi, že sa s ním dobre cítila?

hmmmmmmmmmmm

a pozri, tvoj exmanzel ma svoj zivot teraz nech sa ti nepletie do tvojho a nech ti nediriguje,nevieme co sa medzi vami stalo,ale co bolo bolo.kasli na to!a co okuliarnik indicky som bola aj ja v detstve.a teraz nosim sosovky,ale doma pred priatelom kludne okuliare a hoci som bola spociatku v rozpakoch, ze predsa ma nikdy nevidel v okuliaroch a ked sme zacali spolu byvat ma uvidi, no rozpaky odisli prec,ked mi povedal,ze som v nich zlata:o)no ja si to nemyslim, haha.no vidis, take problemy mal a ma vela ludi:-D.zabudni na to co bolo v detsve, aj tak si myslim,ze ti co ta sikanovali a vylucovali casom dostali od zivota facku aj za to a aj ked si spomenu, urcite sa zacervenaju,ze aki boli..

hmmmmmmmmmmm

biela macka, dnes maju zeny deti aj po40tke.je pravda,ze po medicinskej stranke je zena nad 35.rokov povazovana za rizikovu rodicku,a tehotenstvo tiez,ale pozri,dnes je medicina taka vyspela,ze pomaly aj toto bude tabu. ta budu viac sledovat, navrhnu amniocentezu, sktorou nemusis suhlasit, ako budes chciet.a urcite ta budu viac sledovat aj babatko.a ked sa stale bojis, kolko je deti, ktore cakaju na novu maminu?na novu rodinu?urcite si najdes niekoho,kto ta bude celym srdcom milovat!len prosim, prosim nelapni hned po prvom zo zufalstva a nenechaj sa tzv predat,teda zneuzit myslim!ver mi, vycitala by si si to do konca zivota.ja by som sa sama sebe asi hnusila, prepac.asi pekna, nevies asi ,ze mas iskru!

AdamKrt

biela mačka Dnes 17:14 - a co sa furt lutujes ? Si kus normalne pekne zeny, ale nikto nechce nonstop pocuvat nareky a horekovanie. To sa nedivim, ze na Teba exmanzel kaslal, ked mal toto pocuvat. Aj dalsim ludom sa stala v zivote krivda, vacsia nez Tebe a nerobia z toho problem, nevrtaju sa v tom a nevyhovaraju sa na detstvo.

Ty posobis na ludi tak zmatene a bezradne, ze prave preto pritahujes roznych uchylov. Keby si sa spravala ako vyspela, vyrovnana zena, bolo by to hned iine. NEMAS, opakujem NEMAS ani ten najmensi problem s vyzorom a to nehovorim preto, aby som Ta potesil. Na Tvoj vek Ti mozu mnohe postavu este aj zavidiet.

Ale pochop konecne, ze lutovat sa nema zmysel, lebo padas este hlbsie do toho bahna.

Z Teba ide dojem, ze nepotrebujes psychologa, ale psychiatra. Stale si melies to iste. Som nenasilny clovek, ale za tie Tvoje slova, ktore vnimam skoro ako ruhanie, pretoze pretacas pravdu - by som Ti najradsej struhol par faciek na prebudenie.

Neviem preco sa tak podcenujes, ale PRESTAN S TYM. Nemas na to jediny dovod, okrem hluposti, co Ti niekto natrepal do hlavy. Tebe by stacilo mat iny "softver" v hlave a videla by si, ze nemas nudzu o chlapov a nie len o take uboho trosky, ktore Ti davaju navrhy.

Ak si sa takto spravala v manzelstve, tak sa nedivim, ze dopadlo, ako dopadlo.