No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.
súhlasiť s návrhmi?
tieto články si prečítam a možno budem múdrejšia
no to je problem pokecu cez net. v realite sme kazdy trochu iny. aj komunikacia je ina. ale bohuzial v dnesnej dobe sa tazko zoznamuje. a mesiac je dost malo aby si niekoho spoznala. to sa nedostanete asi ani cez zdvorilostne frazy :)dalsia vec je ako sa ten clovek prezentuje pred tebou a aky si mysli ze je, a aky je v skutocnosti. ale pridlho si pisat cez net tiez nejak nema zmysel pokial ho chces naozaj spoznat,takze, mesiac by mohol stacit na to aby si zistila ci je aspon normalny a potom sa stretnut a zistit ci mas naozaj zaujem.
Môj problém je aj ten (možno sa to stalo viacerým), že pokiaľ si s niekým píšem aj mesiac, zdá sa mi fajn a možno aj ja jemu. Ale pri stretnutí zistíme, že to nie je ono.
no vies...normalny chlap sa hlada ťažko. preto by si sa nemala tak upinat na myslienku ze nejakeho fakt najdes. skus najst nejake s najmensim poctom chyb, s ktorym sa budes citit celkom prijemne a spokojne. uz to bude uspech. tym chcem povedat, ze urcite chyby budes musiet tolerovat, ak nechces byt sama.
cim nechcem povedat ze tento posledny exot by bol vhodnym adeptom...no proste hladaj ihlu v kope sena
Pred letnými prázdninami som si písala s jednáým, ktorý mal čas hocikedy cez deň, neskôr popoludní však nie. Nechápal, že v mojej práci nemôžem skončiť presne cez obed (robím na 1/2) a že sa to skrátka nedá naplánovať, iba večer sa môžem stretnúť po tom, ako doučím nemčinu (to je moja druhá práca). Nakoniec súhlasil so stretom neskôr popoludní, ale keď som mu poslala mail aj sms, že o koľkej a kde, neodpovedal a o niekoľko dní mi prišla odpoved, že už nemá záujem. Mesiac po tom, mi došla odpoved na inzerát, kde som tušila, že je to zase on. Zase sme si chviľu pisali (robila som sa, že si sním píšem prvý raz), no ked som sa ho spýtala na stretko, maily chodiť prestali). Asi pred dvomi týždnami mi prišla znova od neho reakcia na inzerát. Ja som to spoznala podľa toho, že vždy odpovedal rovnakými slovami - na to nemusím mať ani vysoké IQ, ani byť obdarená nadprirodzenými schopnosťami. Tak som navrhla STRETKO a vypýtala si jeho číslo mobilu ... jasné, bol to on. Napísala som mu pekne z pľúc, čo si o ňom myslím a že nemám záujem. A on chúďatenko ma prosil, že aby sme sa stretli, že on nemá veľa príležitostí niekoho spoznať. Hovado!!! Tak najprv si nájde náhradný objekt, ktorý ho opustí a potom má ešte tú drzosť ma prosiť, aby som prišla na schodzku. A dokonca si vymyšľal, že nikoho nemal, no v sms mi napísal niečo iné. No a ja som zúfalá.
Jastretávam debilov nie preto, že som zúfalá, ale preto, lebo hľadám cez zoznamku, kam chodí 99percent debilov. Normálny muž si vie nájsť partnerku aj inak. So ženami je to horšie, my nesmieme osloviť muža len tak.
Ja mám napríklad čas na PC iba v práci, doma minimálne.
Inak ja nechápem tých chlapov, ktorí mi píšu na pokec: "Ahoj, nepopíšeme trošku?" Samozrejme, že im nepopíšem. Keď mi taká správa príde večer, ok. Ale cez deň. To sú nezamestnaní, keď majú čas surfovať po pokeci?
jaaj tak si ma potom dostala... :)
bingham ... to bolo myslené ironicky, tak isto aj to, že Nový čas sú múdre noviy. A jajka, prečo iba dvakrát? Veď sa vraví trikrát a dosť nie? a manželovi šlo na nervy, že som frflala, keď komentoval statusy na fba a pokeci