súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

biela mačka

Ale, takú múdru odpoved som dostala...vraj necíti ku mne vášen...too on je taký génius, že to vie povedať po prvom stretnutí? Ved vášen pri 1. stretku k sebe cítia jedine postavy z trapných románov od Pilcherovej, prípadne postavy z filmov USA.

[zruseny20]

..zrejme si mu jednoducho "nesadla" a necitil potrebu vyhladavat tvoju spolocnost.. a kedze chlapi taketo neprijemne veci neradi riesia, nepovedal ti to, vzdy len slusne odpisal..

..a to nejde o vyzor, kedze predpokladam, tvoju fotku pred stretnutim videl..

AdamKrt

biela mačka 03.08.11 22:00 - to je kravina.
----
Ty sama mas problem a strkas hlavu do piesku. Strkaj dalej, v piesku odpovede nenajdes.

User_37597

ja mam pocit ze tvoj celi zivot je len jedno velke hladanie,hladanie a stale len hladanie...strasne tlacis svoje "statsie"!!! a nenormalne to silis.ty si fakt myslis ze ked teraz vides von s takou myslienkou ze teraz si idem najst fasa chlapa ze sa ti to podari?a vobec preco hned kazdemu napises ci sa stretnete?ty proste na vsetkych a vsetko tak tlacis ze sa potom nediv ze kazdy to skor skonci ako zacne.

biela mačka

Zase som sa rozčúlila. Tak stretla som sa s dotyčným v sobotu. Takmer dve hodiny sme prekecali, malo to byť ako rande. Dohodli sme sa, že ho budem učiť nemčinu. Aj sme si potom písali cez pokec, no vždy som začínala konverzáciu ja. Aj včera sme si písali, potom mi už dlho neodpovedal, aj ked bol prihlásený a ja neznášam, keď niekto na mňa nereaguje. Takže som usúdila, že záujem o mna nema a je to pravda. Totiž poslala som mu sms, že ho nebudem učiť nemčinu, lebo čas chcem venovať na hľadanie si partnera a on mi odpíše, že "v poriadku". Tak nech sa strčí.