súhlasiť s návrhmi?

Príspevok v téme: súhlasiť s návrhmi?
biela mačka

No, to som zase ja, stále hľadám partnera a žiaľ cez zoznamku, keďže skutočne nemám inú možnosť. A stretávam buď takých, ktorí napriek sľubom neprídu, alebo takých, ktorí mi po jednom či dvoch stretnutiach niečo navrhnú a ja nie som štetka, takže ich niekam pošlem. Ale predsa len, či by som nemala súhlasiť, veď ja môžem byť rada, že mi vôbec také návrhy niekto dáva, keďže som škaredá. A aj sa im čudujem, že na takú špatu, ako som ja, by mali chuť.

biela mačka

Ale veď ešte pred týždnom si písal, že máš partnerku - takže si sa rozišile s nou naozaj len nedávno. :-/ No, pokiaľ ten dotyčný nešiel behať, ale na rande s inou, je to ok, lebo my sme sa stretli len raz. Ak bol s inou, znamená to, že je psychicky zdravý. Ale ak bol naozaj behať aj napriek tomu, že som ho volala na rande ( a možno ho volali aj iné devy), tak s ním naozaj nie je niečo v poriadku.

AdamKrt

biela mačka - volakedy, stavalo sa mi to iste. Su ludia, co maju svoje zaluby, svoje konicky a partnera len na to, ked im zvysi cas, t.j. ked sa uz od nudy kopu do zadku.

No a potom je skupina ludi, ktori beru vztah tak, ze partner/partnerka je ich druha polovicka tela a chcu s nim byt co najcastejsie. Ked sa ludia z tychto dvoch skupin stretnu, maju problem. Pretoze jeden si chce zit svoj zivot ako doteraz, plus rozsirit ho obcas o nieco nove, ale druhy chce tie zivoty spojit, aby z nich bol iba jeden. Nastvany je potom kazdy...

Inak, ak je chory a ide behat - bud chory neni, alebo je to len vyhovorka, lebo potom je to somar, pretoze choroba sa mu vrati. Ale poznam ludi, co presne toto robia - ked im je co len trosku lepsie, tvaria sa, ze choroba neexistuje.

Ozaj, ako je to dlho, co si rozidena s exmanzelom, alebo od posledneho vztahu ? Cerstvo som sa rozisiel a musim si davat pozor, aby som nahodou neskor nespadol do podobneho odplasujuceho spravania, ako sa Ty snazis ist do vztahu za kazdu cenu.

biela mačka

Zistila som, že je maximálne drbnutý, lebo minulú nedľu som ho volala na rande a nešiel, vraj je chorý, potom mi písal, že ide behať, v utorok sa mu tiež nechcelo, zase išiel behať. Šibnutý chlap, ktorý NEPOTREBUJE vzťah, stačí mu taká, ktorá mu dá hneď a potom má pokij.

biela mačka

Druhé stretko zatiaľ nebolo :-(, no píšeme si a priznal sa, čo mu chýba. Ale aspon je úprimný. Lebo mala som aj takých, ktorí ma na druhé stretko pozývali k sebe a ked som odmietla, tak sa urazili. A tvrdili, že o to im vôbec nešlo.

MackaVoVreci

ja som sa zoznamila na jednej akcii ako dobrovolnicka, tiez s dobrovolnikom :) a to som si dlho myslela, ze zomriem ako panna. ved prvu pusu som dostala az v druhom rocniku na vyske...

skus to tak, za dobrovolnikov sa vacsinou nehlasia debili, ale normalni a v pohode ludia. pobavis sa, zoznamis sa a este pomozes dobrej veci :) je vela neziskoviek, ktore robia akcie

ShaulaThalit

A ja som sa tak snazila... Tak sa uvolni, nemaj tie svoje extaticke krce na stretnutiach. Co si myslis, ze chlap chce zenu, ktora sa sprava krcovito???

[zruseny20]

ja si myslim, ze ta jeho odpoved nebola az tak odveci.. niekedy clovek jednoducho uz aj na prvom stretnuti s nejakou osobou (nemusi to byt potencialny partner) citi, ze nie je to jeho krvna skupina, na rovnakej vlnovej dlzke, resp. tam chyba chemia.. a zrejme on tohto pocitoval deficit :)

jajka001_

si ho ucila nemcinu cez net ci ako?
preco si myslis ze ked si s niekym pises on musi mat prave vtedy naladu a cas si pisat tiez?
a tou sms si to uplne zabila, ak tam aj bol nejaky zaujem
vasen na prvy pohlad existuje ale to by som nazvala skor pudovou zalezitostou. ale da sa na tom zalozit vztah.