Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

VaMo

Hihihi, minuly mesiac som "meskala ja", teraz to mame v inych koncoch nasho maleho sveta :-)
V ziadnom pripade nie vyvolavacku, blbost aj keby to bolo par mesiacov - pokial samozrejme nie je ina pricina, co predpokladam, ze nie je, len momentalna reakcia organizmu na ...nieco.
Ja som bola vtedy svojho casu asi dva roky bez menzes, prvy rok sme to neriesili, potom som bola parkrat na vyvolavacku /asi 3x za polrok/.
Ja som dnes bola na gynde - chodievam tam casto a mam asi najlepsieho, najmilsieho doktora v BA :-) A fesaaaak! V septembri mi robil HPV a hladinu hormonov - vsetko v poriadku, tak som rada.
Zrala som dnes jak prasa :-) Syn ma narodeniny, takze bola oslava - torta, chlebicky, slane, sladke... Takze dnes sa uz len budem nalievat vodou, ako maoam vcera :-)

tpch

Ale zalezi, preco ten cyklus nie je. Pri anorexii je ina situacia, tam je slaba produkcia pohl. hormonov, nasleduju problemy s hustotou kosti, s pokozkou atd...

Maoam

Heatherka, no na nete som bola uz neskoro, sla som spat o polnoci a hore som bola o 4? alebo dako tak, tak to uz bezi asi dva tyzdne...neviem preco

hrozne malo spim, neviem sa nejak vypnut

Heatherka

mam sa ovela ovela lepsie. mam zakazane akekolvek pecivo ( kvasnice) a prezieram sa knackebrotom, tak mam z coho priberat :D ale pivko by som si tiez dala :(

joj baby vyzente ma ucit, v pondelok mam skusku z mikrobioly a vela toho neviem a ja za netom sedim. jedina motivacia je, ze aspon jeden predtermin bude za mnou.

maoam vsimam, ze si rano skoro vstavaa. nemas to zo stresu?aj kramy. ja ked nervacim neviem spat vobec. na par hodin a hned sa rano budim skoro, ze musim niekde ist, alebo sa ucit alebo nieco dolezite vybavit. alebo ist na gastro:D

Fit

No jasné v tom prípade aj keď už máš "príznaky" ako tie bolesti a nafuknutie tak podľa mna je jasné že prídu len ma vážne zaujíma názor tpch prečo je podľa nej zbytočná :)

Maoam

Fit: ale to je ine, ja mam dlhe roky pekny pravidelny cyklus hore dole dva dni, to sa spravi, mala som aj dost stresu