Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax ja som to myslela ako vystrahu, nie ze ste anorekticky alebo take..ze fakt je dobre, ked clovek je, aby nedopadol ako v tom clanku...aj ked chce schudnut
caute kocky, ako sa mate?
ja mam dnes preplanovany den, tak vas len nachvilu idem kuknut, ze ako sa vam dari
Helus: to je dobre, ze mas operaciu uz za sebou, oddychuj, zotavuj sa, aby si bola rychlo fit :-)
Heatherka: uz mas krajsiu vahu :-) to je fajn
xdanielax: ja som vcera stihla vydrhnut len kupelnu :-( dnes som zavalena zvyskom a este vela inych veci :-((((
Carey: neprehanaj to s ucenim :-D, kramy dosli? moje nie :-( zato ma uz par dni hrozne boli hlava a brucho a stale nic, uz na to kaslem
VaMo: aj tebe prajem peknu sobotu :-)
Ahojte baby zelam vam krasne sobotne ranko.Ja som dnes dostala menzes,ale leje zo mna,jak zo suda.Inac na vahe som o 1 kilo lahsia,ale odvazim sa ked skonci menzes.Inac sa mam fajn,koleno boli,ale da sa to vydrzat,mam aj lieky proti bolesti,ked nieco.
maruska :DDD tak teraz si ma pobavila. toto pre nas urcite nie je.
baby, toto je pre vas inspiracia aby ste JEDLI, aspon nieco...aj zhresili obcas :)
VaMo, hlavne ze dnes mas v hlave jasno.
xdanielax
Booooze, to tvoje piatkove upratovanie :-))) Minuly tyzden si "provokovala" s umytymi dlazkami, teraz ...uz je jasne, ze mas piatkovu upratovaciu uchylku. Nechces sa prist "uchylit" aj 5 km dalej na zapad? Tak v ramci behania, to by si dala urcite...Inak vazne - cyklisticka/bezecka trasa z Petrzalky az k nam je nadherna, vazne teraz /hoci viem, ze u mna nikdy nevies... :-))) /
tpch
keby som nebola byvala sprosta pred 11 rokmi, nemusela som sa vylizavat zo "sraciek".
Ahoj baby, ja som dnes konecne doma, uz som stihla aj nieco upratat - ako predpripravu na zajtra, kedze chcem ist urcite do posilky zase a to hned je pol dna "zabiteho" .. :)
Dnes sa celkom fajn drzim aj co sa tyka jedla, takze som spokojna.
ja som tu sprostu gyndu stale nevybavila..no budem musiet. Do konca roka si to chcem vybavit, nech idem do dalsieho s cistym stitom :DD navyse dalsia "vyborna" vec, som objednana na preventivku k zubarke a dnes mi vola sestricka, ze zubarka je chora, takze tam mam prist pre potvrdenie ze akoze som bola, a preobjedna ma... no porazi ma z tych doktorov raz asi.
gratulujem :-)
Aj zeny z koncentrakov sa vacsinou spamatali. Telo pomerne vela vydrzi.
a este som mala aj vysledky z denzitometrie &útpch mi pripomenula :-) / " Kostna denzita femuru a chrbtice v ramci vekovej normy" - cela som vytesena!
Pomaly 5 rokov spamatavania sa ...ale snad som v poriadku.