Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ahoj Helus, no dobre ze si uz doma a ako sa teraz citis po tej operacii? V nemocnici si urcite schudla, a kedze si jedla len vecer asi by bolo fain teraz jest po troskach postupne :)
Ja som chora, sice nemam horucku, ale bolest hlavy, hrdla, nadcha no kaput, tak som si teraz lahla a dala panadol
Ahojte babulky,ja som dnes prisla domov z nemocnice,odoperovana,aj s 2 barlami.Bola som tam od pondelka,a zajtra sa vazim,som zvedava na vahu,bola som tam od pondelka mali ma robit v utorok,nerobili,az v stredu,tak to som bola kazdy den bez jedla,len veceru som mala,ale nevadi,som uz doma,aj ked z bolestami,ale da sa to.Citam ze sa vam dari,a 24,sa vazite.
Ahojte, no ja som sa dnes zobudila na strasny kasel a upchaty nos :(( rozmyslala som ci vobec dnes vstanem z postele, nakoiec som vstala a trosku nieco upratala, teraz si robim obed na pare, kuraciu nohu, zemiaky a zeleninka... Dufam ze nebudem chora, ale tiez rano som sa citiala na odpadnutie.
Ale mam kopu roboty nemozem byt chora :)
Maoam - ani ja kramy nic a tiez v noci ma riadne bolelo brucho aj dnes rano, nebavi ma to uz...
xdanielax: uvidime, u mna to ide velmi pomaly, to sa neodzrkadli u mna nikdy tak rychlo ze do 14dni mam vysledok, skor cakam prekvapko tak koncom januara :-D
Ahoj baby, tak ja som dnes tiez vcelku nevyspata, ale nastastie ma necaka narocny den a v noci konecne dospim cely tyzden, na co sa uz velmi tesim :-)
Akurat pijem caj.
Maoam - to je super s tymi sladkostami :-)) Som zvedva, ci aj ja niekedy dospejem do takeho stadia, ale mohla by som. Dnes skocim na nakup nejakej zeleninky, nech mam co chrumat :) ja myslim, ze ked sa na vianoce odvazis, budes milo prekvapena ;)
caute baby, sla som spat o polnoci, hadajte kedy som sa zobudila? o 5:00 a uz som nemohla zaspat
ja som chronicky nevyspaty clovek, kramy este stale nikde!
neviem preco :-(
zelam vam pekny den, ja som ako matoha unavena
Fit
Uz sa stalo a hlavne - nestalo sa nic hrozne. Zjedla si rohlik s nutelou, no a??? Nevravim, ze to mas robit kazdy vecer, to by nemal nikto, ale hlavne mysli na to, ze nic nie je HORSIE ako ta doba, kedy nam vytrcali kosti. To uz viac nehovor, prosim.
Ak mas tu moznost, nemaj take doma. U mna je to dost "zle" v tomto smere - pokusenia cihaju vsade dookola :-( 8 dni z 10 nepodlahnem, ale obcas sa stane, tak ked uz, tak si to skor "uzivaj" a nie vycitaj. Zajtra novy den, papaj od rana normalne a snad nepride "poklznutie".
baby co budete zajtra obedovat????
Fit: neries to, nemysli na to, nerozmyslaj vobec, zajtra je novy den, nic sa nestalo
ja som dneska zjedla tolko kalorickych veci na tom posedeni, ze by som sa mohla rovno zabit :-DD, ja som uz uplne zabudla na to, ze to vobec bolo....
NERIES TO
chod dalej, nic sa nedeje...
Neviem co sa dnes stalo ale po 100 rokoch som zjedla velky biely rozok s nutelou a mliekom vecer o 8 :( som sklamana a znechutena sama zo seba neviem co sa deje ale opat ma napada myslienka , ze najlepsie alebo najjednoduchsie by bolo nejest. Opat sa vyhladovat :( obcas (napr. Teraz) mi chybaju vytrcajuce kosti. Pohlady okolia a reci typu uz sa konecne najedz.som napuchnuta ako balon a neviem z coho.bojim sa vianoc. Bojim sa lebo som slaboch.nechcem sklamat okolie... Ale... Prepacte, ze vas s tym otravujem. Mala som potrebu to zo seba dostat.mozno len slaba chvilka...:(