Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Heatherka

ahojte baby :) teda asi dobre rano, ja mam zajtra skusku snad ma tu dnes uz neuvidite a konecne sa donutim ucit sa :D

no chcem vam nieco napisat, tie co mozno este stale papate nejake maskrty cokoladove ( ale asi nikto, ale mozno tajne :D )

dnes som citala v plus 7 dni, ze ludia z biotechnologii robili rozbor maskrt. a vyslo, ze napriklad taka musli tycinka, ta z lidla za cca 15 centov obsahuje 20x viac trans mastnych kyselin ako je denna odporucana davka.

sice na niektorych cokoladkach a keksikoch pise, ze kolko maju tuku, ale nie, ci je ten tuk ,,dobry,, alebo zly. vacisnou je to ten zly, ktory upchava cievy, vytvara zapaly a zvysuje rizikoko srdcovocievnych chorob a podla mna aj zanasa crevo.

pisali tam aj, ze treba obmedzit stuzene tuky, cim je tyk tekutejsi tym menej ma v sebe tych zlych tukov. cize pri peceni hladajte recepty, kde nejde velmi palmarin a taketo tuky.

ale myslim si, ze prvy krok je vynechat tie margariny, co sa davaju na chlieb. a to tu tak urobilo asi 90 z nas, mozno 100 :D

koniec poucneho a zdraveho okienka. koncim :D a prajem peknu nedelu :)

Maoam

minule som si kupila napodobeninu od inej firmy ale jedna gula bola dvojnasobok tej beznej originalnej :-DDD to zjes jednu pralinku a mas dost. ale fajna bola

Maoam

VaMo: neviem, posledne tyzdne spim zalostne malo. Som nejaka nabudena. Za den stihnem ovela viac ako zvycajne a v noci nespim. Odkedy nejem tolko sacharidov. Divne.
Vcera som mala strasnu migrenu, az mi bolo na tycku a nic som nevidela, v noci o 2 som si supla druhu davku sumatriptanu.

VaMo

maoamka Preco si tak malo spala? Hlavka uz neboli? Ja nepoznam pojem migrena, ale vidim niekedy, co to robi s mojim partnerom a vyzera to hrozivo :-(

VaMo

Jediny "kolac", kt. budem piect na Vianoce su tieto Ovsene gulky. Ide tam sice tuk aj cukor, ale chutia perfektne a z jednej davky sa ich urobi kopec, takze aj ten tuk je tak "rozlozeny", fakt su chutne, nie ako ine zdrave "kolaciky". Skuste.
OVSENÉ GUĽKY
Ingrediencie
150 g Palmarin, (Hera)
375 g ovs. vločiek
120 g prášk. cukru
1,5 vanilky
120 g hladkej múky
1 necelý PDP
2 – 3 vajcia
3 L hrozienok
75 g posekaných orechov, resp. možnosť pridať suš. ovocie podľa chuti
- čokoláda na poliatie guľôk
Postup
Vločky opražíme na rozpálenom tuku (7 min.).
Pridáme cukor + vanilku a miešame, kým sa nerozpustí.
Vločky presypeme do misky, počkáme, kým trochu vychladnú.
Primiešame múku s PDP, hrozienka, orechy a vyšľahané vajcia.
Vypracujeme hustejšie cesto. Formujeme guľky, dáme na vymastený plech, upečieme vo vyhriatej rúre do zlatožlta.
Vychladnuté polejeme rozpustenou čokoládou

Maoam

caute baby, po 3 hodinach spanku som 'fit' ako zombie

inak s jedlom som velmi spokojna, superacky sa drzim, sladke mi uz vobec nechuti tak sa tesiiiim aspon z toho

:-DDD

VaMo

xdaniela x - my v poslednej dobe ficime na rovnakych chlapoch? :-))) Ja som schrupla dve mozartove gule, akrem ineho...ale uz dost bolo, posledne styri dni nie som vobec spokojna so sebou a myslim, ze to sladke u mna asi aj zadrziava vodu nejak.
Po dvoch mesiacoch som si kupila aj ja permanentku do posilky, pochodim zase mesiac - v ramci zmeny, ale dlhodobo skor nie ako ano... a by the way do Petrzky :-) Takze ked budem tlacit do zeleza /asi skor do hydrauliky/ tak ti budem blizko :-)))
Dnes si na obed planujem dat kuracie prsia so zeleninou - po 100 rokoch normalne maso, nie sojovu nahradu.