Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Ozaj, Lucka, a ked ste sa bavili .. spomenul nieco v suvislosti s buducnostou? Hocico... akoze by ste sa mohli ist spolu niekam pozriet alebo cokolvek... nic zavazne len tak, ci medzi recou nieco nepovedal :))

tu mi napada nedavny faux pas s "mojim" fesakom: casto ked ideme okolo nejakeho pekneho miesta, alebo nejakeho pekneho domu/bytu si hovorime, ze "tu by som chcel/a byvat" alebo "tu by som si postavil/a dom" a minule uz sme tak sli v lese okolo jedneho maleho domceka a uz som mu hovorila co by kde bolo, a zrazu som v MNOZNOM CISLE povedala ze a tu budeme mat to a to a terza take ticho, na par sekund :DDDD hanbaaa tak som rychlo zacla hovorit nieco ale fakt mi to len tak uslo som nechcela :DD ..a mozno si to ani nevsimol, ale ja som sa uz stihla hanbit hned. si davam na take veci pozor. to skor on je ten co furt hovori co budeme robit v lete...ale beriem to s rezervou :)

Maoam

Lucka, presne tak, ako som ti uz aj ja pisala, aj Danielka ti to pise, ostante v kontakte, to je dolezite a ja tam vidim dobru sancu :-)).

xdanielax

podla mna bude idealne, ked spolu zostanete v kontakte. A casom by si ty mohla prist za nim na navstevu, nemyslis? Len tak, akoze vylet.

Luckatucka

Je tam uz 3 roky,ano je v state EU.Vratit sa chce,ale nevie kedy.A co sa tyka mna,nemam problem odist zo Slovenska.Chce si vybavit dlhsiu dovolenku,tak neviem ako sa mu to podari.V juni bude rok co sme sa spoznali.

Maoam

ahojte babule,

Lucka: ak clovek zije dlhodobo, alebo trvale v zahranici (neviem, aky je pripad tvojho kamarata, ci je tam len na nejaky cas a vrati sa na Slovensko, alebo je jasne, ze sa uz nikdy nevrati a ostane tam, kde je - ozaj kde je? aj to je dolezite, o akej dialke sa bavime, vramci EU je to vsetko ovela lahsie, ako keby zil cojaviem v USA), tak ked pride na nejaky cas pozriet domov na Slovensko, je to cisty stres, lebo ta chce kazdy vidiet, rodina, znami, kamarati a kazdy, koho nestihnes, sa urazi :-D, pritom si unavena z cesty, chces si aj ty uzit rodicov, surodencov, kamosov, niekam ist, ak ma este aj nejake povinnosti k tomu, tak ma este menej casu, dni doslova utekaju a tyzden je prec, ani nevies ako!
To by musel prist domov aspon na mesiac, aby ste mali cas a klud na par stretnuti. Veci ako niekoho blizsie spoznat vyzaduju aj isty klud a cas, to sa tak narychlo vsetko neda.
Ak si za ten kratky cas na teba napriek tomu nasiel cas, tak lahostajna mu urcite nie si.
Kazdopadne, ono je to tazke, nieco zacinat, ked on vie, ze zajtra opät odchadza - na dlho, iste aspon na polroka? Takze pripadny rodiaci sa novy vztah zivit jedine cez Skype, e-maily, cet, je tazke.
Ale neznamena to, ze je to nemozne...

Ja by som sa na tvojom mieste neupinala na to, ze vztah, a tak, skus ostat s nim v kontakte a uvidis. Ked pride v lete, tak sa to niekam pohne a mozno aj nie. Ale neupinaj sa na to.
Skus to udrzat v priatelskej rovine.

On tam tiez moze za ten cas nejaku spoznat a budes sa potom trapit...chapes?

Ak sa mieni vratit na Slovensko, alebo by si ty nemala problem odist zit do ineho statu, tak to je uz ine. Ale tieto informacie nemam, takze neviem posudit.

xdanielax

Lucka - drzim palce, nech sa dnes ozve!! :) A nemysli na zle veci teraz, ako ze vsetky zeny su bestie .. rob to , co ti vravi carey , bud sama sebou, na nic sa nehraj. A vaz si sama seba :)

Ozaj, a kde ten tvoj napadnik pracuje? V akej krajine? Mozno, ked si dokoncis veci tu, by si mohla ist za nim :)))
ja uz som kamosovi vo svedsku oznamila, nech mi tam vytvori zazemie a pridem za nim :DD (samozrejme zo srandy) :D

carey

Hej chápem ťa. Len neviem ci mi je jasne, ty by si ho chcela viac spoznat, ale nechces s nim byt len kamaratka, chcela by si nieco viac.
Ono je dost od veci, ked je doma iba chvilku a potom dlho prec. Ja by som sa asi na takyto vztah moc neviazala.