Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax: rada citam noviny a odoberam aj socialne noviny, tu existuju take :-D, neviem to lepsie opisat ale vydava ich taka spolocnost, ktora zastresuje veci ako Cerveny kriz, charitu a tak, su tam zaujimave veci a aspon som v realnom obraze o veciach, na ktore sa malokto rad pozrie :-), je tam dost politicky ladenych clankov, ale tak aj dobre informacie o tom, co sa robi, co sa nerobi, v tohtomesacnom vydani sa prave diskutuje o tom, ze vek odchodu do dochodku sa pomaly ale isto presuva na 67r. zivota...neviem, ako je to na Slovensku? nemam prehlad
no a este citam zdravie.sk :-D
ja absolutne necitam ziadne romany, ja som za moj zivot necitala ani jeden zensky roman :-DD, skor som citala encyklopedie alebo odbornu literaturu, podla toho, co ma zaujimalo :-DDD
Maoam - budem drzat palce! snad vsetko dobre dopadne, budem na teba mysliet.
prave som objavila na fb stranku "clovek je tym, o com cely den premysla". okrem toho, ze uz len ten nazov je pravda, je tam aj zopar peknych veci popisanych.
Mate nejaku oblubenu stranku aj vy? Je nieco, co citate pravidelne kazdy den?
Mimochodom, ja mam volno, lebo som si ho spravila, kvoli tomu, ako mi bolo. Ale uz mi je lepsie :) tesim sa, dnes ma uz vobec nebolela hlava. Len som zmokla.
Lucka - randis? :)
maoam držím Ti moc moc palce ... ja sa pohybujem v nemocnici už 4 roky, našťastie len pracovne .. Drž sa !!! :)
caute baby,
nie, este som neskoncila v spitali, ale bola som dnes u lekara a zajtra ma caka este jedno MR panvy :-(, mam to konzilium este a koncom januara uniklinika :-(( nevyzera to dobre s tym nalezom, radiolog bol velmi vazny, ale nikto nerobi ziadne uzavery, lebo bude potrebna biopsia a histologia
inak baby, prepacte, ze sa tak blbo pytam, ale z toho co tu citam, vy mate este nejake volno, alebo nepracujete teraz?
mne to nejak nedochadza, lebo je uz 04.01. a tu sa fici naplno od 2.1....teda ti, co nie su PN :-D
VaMo: obdivujem, ze denne cvicis s obcasnym dnikom pauzy, si sa nejako do toho zazrala, co? :-DDD
tu je inak zle pocasie, prsi, je zima, no hrozne, dnes som riadne zmokla von :-(, blbe, ze som nemohla lezkat v posteli, kopa terminov, cakarne plne, ach!
čaute babule.. dnes sa učím od 10:30 ..ach šibe mi už z toho. Teraz mám pauzu a večer opať pokračujem . Dne som si dala kolekcie zo stromčeka asi 3 .... ach jo, moja disciplína je uchvatná ;-)
Dobry vecer
VaMo - rozkaz sefe :D, no mala by som sa krotit, lebo to nedopadne dobre. Jem ovela viac a nezdrave veci...inak toto sa mi vzdy stane ked uz nevladzem ale ucim sa lebo musim a dost sa bojim je toho neurekum.
Smilestarr - ty asi dobre vies o com hovorim, drz sa :) sme silneee
xdanielax- no a ty coze behas von ked si chora a este aj prsalo :)
Lucka - dufam ze sa fesak ozval a teraz sedite dakde a upenlivo si hladite do oci.
No trosku som si oddychla a idem makat
bingham
ze ci sme boli v posilke - phe, tedaaaa...? Jasne, ze hej - vcera pauza inak kazdy den.
Vlastne sa neda nic ine robit - myslim ist von a nie na prechadzku do nakupneho centra...takze aspon netravim cas len pred telkou a sporakom /kazdy druhy den musim varit, bleee.../
xdanielax
celkom gut napad s tymi sumo-vies si predstavit, ako stihlo by sme sa citili?:-D
maoam sa dnes lieci? Dufam, ze si neskoncila niekde v nemocnici :-(
carey
Ale okamzite poloz ten keksik co mas v ruke spat do zasuvky!!! :-) Este stale mas chutky? Ale na druhej strane - sama vies, kolo energie spotrebuje mozog ucenim...a ty tahas uz pozehnane dlho.
bingham - ahoj :-)) takze aj chalanom sa stava take, to je dobre :D budme sledovat, ci aj on sa niekedy nepreriekne :DD
inac v posilke som bola naposledy ani neviem kedy :( kvoli chorobe. No zajtra uz planujem byt zdrava, tak snad sa aspon beh podari. a nech neprsi hlavne!! Na lenivost nie je cas, do mailu mi chodi stale ze "jak sa mi dnes bezalo" z takej stranky co som tam zaregistrovana a furt tam musim odklikavat, ze dnes ziadny beh nebol :(( ach. takto zo mna maratonec veru nebude. skor sa asi prihlasim na sumo :D
danielka...myslim ze to velmi dobre pocul :))...inak ja som tiez zacal davat mnozne cislo...ale nastastie aj ona... :D...musim sa viac kontrolovat :)...a dobre robis ze to beries s rezervou...aj ja... :)
a dufam ze ste uz boli v posilke...a ked nie...tak prajem tvrdy trening...ziadna lenivost :)
VaMo - :DD
pravda, clovek sfajnovie, to mozem len suhlasit.a ta klimatizacia v kinach teraz.....:DDD