Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

svojim sposobom je podobna biela macka v inej teme (ak ju citate), ale u nej je to z casu na cas aspon trocha vtipne, tu je to len otravne a na nevydrzanie

nech poviete cokolvek, stale sa to bude tocit okolo toho isteho, tieto osoby filtruju prispevky podla toho, ako sa im to hodi a citaju len to, co chcu citat

oni si budu mliet svoje, stale a dookola este aj o desat rokov, nic sa nezmeni

xdanielax

maruska123 - ja zase neznasam orbitrek, tak to nerobim :) ved ide o to, robit co nas bavi ;) ach, tie prehresky, od vianoc ich je tusim nejako viac :))
nevadi.

maruska123

maoam aha, tak to urcite nebude ona :) lebo ja mam presne takuto znamu jednu, nikdy nic kladne a pozitivne o sebe a svojom zivote nenapisala, pritom ho vobec nema az taky zly.. tak ja jej radsej nikdy nic ani nepoviem, len mlcim, lebo ma ide porazit z tych reci..a tiez caka, ze jej kazdy bude rozpravat opak.. a ked jej clovek povie opak, lebo ho chce pocut, tak sa este aj urazi, ze si z nej robime srandu a ze preco jej klameme..tak chapes???

xdanielax

maruska123 - lucka je z KE, resp. niekde tam. Ale aj ja poznam este zopar takych. Mozno nie presne toto o svojom vyzore, ale tiez potrebuju na seba roznym sposobom putat pozornost.

Maoam - :( nechcem ti vypisovat frazy .. ale ver tomu, ze na teba myslim.

maruska123

xdanielax a nevies, odkial je???

mne sa dari dobre, snazim sa jest zdravo, obcas to samozrejme porusim ale nie je to az taka katastrofa...kazdy den citam, ako chodis behat, mas moj obdiv, nenavidim beh :D

Maoam

tak v 25tich rokoch so skoncenou VS-psychologia a s PhD. mat taketo spravanie, sorry ale...

ja na to nemam nervy a nemam problem to otvorene aj napisat, co je vela, to je vela

xdanielax

maruska123 - potom ma clovek (ja teda urcite) chut suhlasit, ze si hrozna/y a skareda/y presne ako pise, ale nechcem byt hnusna:)) takze mas pravdu, radsej mlcat. to je take detske spravanie, nemam sice deti, ale myslim ze oni robia take "srandicky" vselijake :-))

maruska123 - a tebe sa ako dari? oddychujes?

maruska123

maoam fuha..na druhej strane, niekedy sa tomu spitalu netreba branit..budes pod dozorom a mozno ti budu vediet lepsie pomoct