Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
aj jaaa chceeeem carey !! :DD teda viem odkial tahat zahranicne ale ked chcem nieco ceske/slovenske nula bodov
Maoam, ze si to ty, posielam ti pozvanku na forum, odkial mozes stahovat vsetko mozne aj nemozne :) dufam ze ti pride na mail, chvilku strpenia
baby, odkial stahujete online-filmy? chcela by som si pozriet film Nebo,peklo, zem so Zuzanou Kanocz v hlavnej ulohe, mate nejaku slovensku alebo cesku stranku, odkial sa daju dobre stiahnut filmy? dakujem za rady!!
baby, co ste z BA. co si myslite o ludoch, co pridu z vychodu do BA za pracou ? viem, je chyr, ze bratislavcania neznasaju vychodniarov :D
ale je sanca, ze si tam skor najdu pracu ako na vychode, len teraz neviem, ze ci aj ti zamestnavatelia maju rovnaky nazor na vychodniarov ako ostatni :) a ze ci ich nejak teraz nediskriminuju,ze no tak teba nevezmem, lebo nie si zo zapadu....
len tak sa pytam, ci nahodou nemate nejake postrehy :)
babyyy mne skoro vyfuklo mozog z hlavy - alebo mi minimalne dobre prevetralo dutinu lebecnu :DD
ten vietor je mega! tma je uz neskor ako byvala, najprv mraky a ideme ideme (s fesakom a so psom) po ceste (hradzi) a zrazu svetlo, tak instinktivne sa ideme vyhnut autu/bicyklu a to mesiac! uplny brutal! hviezdicky. No o zapade slnka, ktory sme akurat vystihli ani nehovorim.
Carey - hodinka doobeda + poobede vonku by ti nijako neublizila, naopak, podporila by tvoju snahu. Odporuca sa to vo viacerych odbornych publikaciach, tykajucich sa efektivnosti ucenia ;)) vyskusaj.
navyse, ono z okna to pocasie vzdy vyzera horsie, nez v reale :)
VaMo - :)) mile, ze si si spomenula, ja si spomeniem na teba, vzdy ked idem okolo relaxxu, aj ked neviem ci chodis tam, ale uz som si ta tam priradila :-))
inak tie nadavky :D je to vtipne, ale clovek aspon prevetra svoju slovnu zasobu. Na druhej strane, ked pouziva "klasiky", ktore sa pre DAMY ako my hlavne ani nehodia, naopak ma potom nutkanie zjednodusit slovnu zasobu na par vyrazov. Inac sranda, ako sa to da, ked clovek chce, ze? :DD
ale velmi sa mi nepaci, ked zeny pouzivaju vulgarizmy. Aj ked nevravim, ze obcas mi neujde. navyse podla poslednych studii, pouzitie vulgarizmu vo vhodnej chvili ma ANALGETICKY ucinok ;)))
Nepotrebujem ziadne napytovanie,ak tu nie som tak predsa nemam ako odpisat.Ach jaj,niekedy niektore veci nechapem.
Dnes som konecne dosla domov,ze sem idem napisat,ale vidim,ze na mna mate vsetky len negativne nazory.Ale chapem to.Nic som Vam neurobila a prajem Vam len to naj,nech sa Vam dari v osobnom aj pracovnom zivote,neviem co Vam tak velmi na mne vadi,Nechodim sem kazdy den a nemam cas sediet stale pri nete,mam aj ine povinnosti a nie stale som doma a nie vzdy mam pristup k internetu.Nerobim to neschval,aby som neodpisala,ani nic take.Ale Vy ste ste uz urobili nazor lebo nepisem o svojej vahe a nie hned reagujem na prispevky,nechapem to.Nie kazdy ma cas a moznost byt kazdy den na nete.A ohladom vahy mam 60kg.Tak Vam drzim palce nech sa Vam nadalej dari.
...a este novy Lexus, dom pri mori... :-)))
Velmi dobre ti rozumiem, ach...vydrzat.
VaMo - ja skoro vobec nenadavam, iba obcas, kua :D
Ja len chcem jeden den volna, byt sama a uzivat si nic nerobenie...ako malo mi chyba ku stastiu
carey
Zboznujem tvoje nadavky: "v kybli, v pytli, ...aby to cert uchytil"
SUPEEEER, asi si uz vazne "down" a vysilena, lebo ono to zavana tym, ze by si rada pustila aj ine vyrazy, ale ako slusne vychovane dievca a v kruhu takych DAM, ako sme my, predsa nebudes pouzivat ziadne pejorativa ci vulgarizmy :-D
Tak hlavu hore, HROM DO TOHO! :-)))