Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Haertherka - ahoj :), no mne sa ta pesnicka moc paci
carey minule, co si tu dala link s tymi pesnickami,, ten chalan boluzasny a tie baby v extaze :)
zdravim vas, ja som dneska uplne mimo :( unavena som, nevladzem citat, nie to sa ucit. Moj jedalnicek katastrofa, mozno aj preto sa tak citim...zasa vsetka moja snaha bude v kybli.
No ale nechcem vas zdeptat, myslim ze vsetky mame podobny nazor na Lucku, mozno ona sem aj chodi a cita ale nenapise neviem, co je s nou.
Maoam - kocka, musi sa ti to zlepsit, aby to cert uchytil.
Uz je tma ako v pytli, ja som nebola vonku uz skoro tyzden, zacina mi hrabat, ale keby aspon bolo pekne
WOAW x 1000!!!!!
Vcera som tu uz ani nebola, lebo mi pripadalo "zbytocne" pisat si o beznych radostiach i starostiach, kt. kazda mame, lebo som sa "bala", zezase ma chytia tie pohrdave myslienky vzhladom na osobu, kt. si neda poradit...
Ale vidim, ze v podstate to vnimate presne tak ako ja, takze asi nie som "nenormalna" ja.
xdanielax Vcera som sa premavala petrzkou hore dolu asi 100x /samozrejme so asi 3x pobludila - vzdy to pre mna ostane "spanielska dedina :-))) / tak som si na teba spomenula pomedzi nadavky za volantom...
maoam Velmi ma to mrzi :-(
A s tymi kilami cez sviatky - vazne sa da tak pribrat, tiez som si to mala moznost uvedomit hahaha...ale uz tyzden je dobre, som nastavena na svoj system, takze aj opasok na rifliach uz zacina "povolovat"
Dnes som dala pauzu v cviceni, len sa tak povalujeme doma.
VONKU JE HNUSNE!!!
a to som si dost davala aj pozor, nejedla som vsetko ako som chcela
ach boze, cim je clovek starsi...:-D
mne stacilo mat ziadny pohyb, kolaciky a vydatne obedy + vsade striehli c hrumky a spol. a bolo
slo to rychlo, svupi-vup za tri-styri dni +2kg
vidis maoam, ja som sa radsej ani nevazila..ale nezdalo sa mi, ze by som pribrala..ale zdanie niekedy klame :D
apropo sviatky: nechcela som verit tomu, ale skutocne to bolo tak, ze stacilo par dni ineho jedenia a hned +2kg u mna, neuveritelne, vlastne uz aj verim tym, co priberu +4kg, ked si este viac nedavaju pozor,je to skutocne realne
nastastie som sa uz skonsolidovala a uz sa citim normalnejsie, ale vazne par blbych dni ineho jedenia a hned sa clovek rozkysne
maoam neuveris tomu, ale tiez som to mala na mysli, ze presne to iste robi aj biela macka..proste verklik :D
xdanielax no ja radsej orbitrek..ale ja neholdujem ziadnemu sportu moc :) mam aj problemy s chrbticou...
mne uz obdobie prehreskov chalabohu skoncilo :D