Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

No kamoska ma super postavu, ziaden tuk, akurat ma vacsi zadok, ale to mala vzdy a mensie prsia...

Hih sestra no tak fakt je ze na mne to nie je velmi vidno, ale tak za pasu som schudla 6cm, ja to vidim a to je hlavne a to ze stehna sa jej zdaju byt uzsie to ma tesi, lebo mne sa nezda.

Akurat papam, mam zvysok ciceru zo vcera a dala som si k tomu kusok syra...lebo obed som mala slabsi...no vecer si uz dam daco bielkovinove.
U mna je fakt problem ta strava a to aby som vydrzala cvicit pravidelne... cez tyzden to fitko nejak nestiham, ale som objednana rano vo stvrtok este pred skolou na pilates :)

xdanielax

no vsak vsetky vieme ze ide najma o stravu.
samozrejme vsetko so vsetkym suvisi ale dolezitejsia je strava, cvicenie, genetika

carey

Maoam - no ona ma 177cm /58kg, ale ona je samy sval, skusala som jej brucho a to ma tvrde ako dosku :D
Ona sportovala od detstva, aj na judo chodila. Mne vzdy vravi, ze len vydrz v tom sporte, hlavne pravidelne a schudnes. A potom mozes aj viac jest... ma pravdu. Ona kludne zje celu cokoladu, ale jej to nic nespravi, ma velmi dobry metabolizmus

Smilestarr - no aj ja si tak niekedy pripadam, ze co to mam za postavu...

Dnes mi sestra hovori, ze ty uz tolko cvicis a vysledky nevidim, ze iba stehna mas chudsie.

smilestarr

Ale ja si potom pripadám , že mám uplne katastrofálnu postave, ked si nie som schopná kúpiť v tolkých obchodoch jedny rifle :) A hej, ked som si obzerala tie 25-ky,tak pozerám že toto čo je ?? :D Ja by so do toho nedala asi ani jednú nohu,nie ešte celá. A ten pás, ani radšej nespomínam :)

carey

evik1 :D :D neviem pre koho to šiju, sak ja nie som nejaka tlsta a tiez mam problem...ale mam kamosku ktora nosi velkost 36 a ked vlezieme do obchodu, tak jej je skoro vsetko dobre. No trosku zavidim takymto ludom, ale ti navrhari ci kto to robi, by mali brat ohlad na zeny, ktore maju normalnu postavu. A potom najdem konecne pekne, ktore sa mi pacia, aj moje cislo ale zistim ze maju nizky pas a som kde som bola.

Maoam

evik1, Carey ahojte moje zlate babule, tak problem je, ak mate svaly, modelky nemaju co mat svaly a nemaju co cvicit vo fitku :-D a preto su take tenulinke, vyhladovane, ziadne svaly, no a evik1, ak mala ta baba kozy, tak vies, dnes ma uz hadam kazda tretia-stvrta mlada baba silikony :-D

evik1

smile presne toto aj mna vie dožrať riflíky ako na moju dcéru,už si myslím,že ja som nejaká vadná a mimo,ale som rada,že aj vy ste to postrehli.stehná ledva a potom v páse že ešte pre jednu ženu ,nechápem ani tie skinny či ako sa to píše,mám lýtka,vypracované,vieme,ale teraz nič mi nie je dobré,to oni robia na figuríny,ktoré majú nepomer? asi.moja sestra ma raz rozosmiala,išli sme po meste a ona: aha ďalšia ide,čo sa jej stehná prestali vyvíjať v 14-tich,ale kde nabrala potom tie prsia??? a som si istá,že by neodbehla to,čo ja ani za rok.

carey

Ahojte, prajem pekne nedelne poobedie :)

Smilestarr - ja mam s gatami neustaly problem a vzdy si ponadavam kym nejake ze k svetu zozeniem. Ja nosim tak 30-32, č.40 kedze boky mam siroke a tiez sa stretavam hlavne s tymi uzkymi strihmi, sak nie vsetky baby su ako palicky, sak to ani pekne neni.
Ja som dnes bola vo fitku, celkom ma bolia nohy a teraz by som si aj pospala, ale idem sa ucit. Na obed som mala kuraci vyvar, oberala som nejake masko a teraz popijem biely cajik. Snad dnes nespravim dalsi prehresok, ale ako som sa dnes pozerala na seba do zrkadla, nevyzeram tak zle, fakt kebyze sa pekne stravujem tak to mozem niekam aj dotiahnut. No uvidime.

Maoam - mna caka kadernicka buduci pondelok, tiez sa dam pristrihnut, ale asi si necham uz narast ofinku a daky strih nech mi urobi.