Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - ale zase na to netreba pozerat tak prisne. Pretoze je na svete veeeelmi vela obeznych ludi a vacsinou su v pare :DD takze... tazko povedat, kde je pravda. Samozrejme, kazdy povie, co sa mu paci, avsak je (nastastie) rozdiel medzi pacit sa a pacit sa :-) - aspon verim, ze to este existuje.
Danielka, je to tak, dnesna doba je taka, ze muzi preferuju typ ako Bingham.
Kedysi to bolo inak.
Maoam - no presne.
a ja zase nikdy nezabudnem, ako som raz jednemu kamaratovi - mimochodom on si vzdy dava zalezat na reprezentativnych priatelkach - hovorila, ze ach..ja mam velku rit a tak som sa mu stazovala. A on mi hovori, ze ved to vobec na tom nezalezi, pozri aka si baba ..potom mi povedal, co mam cvicit a bolo vybavene :-)) to sa mi paci.
ale zase teraz mi jeden povedal, ze ON robil "prieskum" ake baby chalani preferuju, no a bingi je vo vacsine. Vacsinou sa im pacia stihle, male zadky, chude nohy - tomuto co robil prieskum zase naopak, on ma rad prdelky :))
bingham - no to sa neboj. Ziadne take ze pridem do studia a vyberem z katalogu alebo si dam nejaky indiferentny ornament :DD jednoducho: ornament na krizoch mi nehrozi :DD
no neviem kto tu spominal kim kardashian, ale mne sa paci veeeeeelmi a vobec by mi nevadilo tak vyzerat, aj az cenu toho velkeho zadku :)
alebo nicole scherzinger...wuaaaaaa
viete, ktory typ zeny povazujem za pekny? napriklad Taylor Swift
binghi, jasne, ze mam! a dost vyhraneny teda :-DDD
maoam...zober si to opacne ty mas tiez urcity typ chlapov...co sa ti pacia :)
danielka...ja ich mam viac :)...robil mi to kamarat...umelec :)...ale dobre si to rozmysli...tetovanie by nemalo byt len tak...malo by nieco vyjadrovat :)
Danielka, no to ako mne byvaly kolega pred rokmi, davnymi, ked som mala par kg viac ako dnes, ze: Maoam, ty by si mohla mat jednu z najkrajsich zenskych postav, keby si obcas robila nejaky sport, behavala...' :-DDD
on to povedal fakt uzasne, tak citlivo ale trafil, primäl ma k tomu daco so sebou robit, som mu dodnes vdacna za to
bingham - inac presne toto mi nedavno povedal jeden kamarat, takze uz opat intenzivne uvazujem :-)
a kde mas? uz to mas inac dlho, kde ti to robili?
Maoam - no tak ked im to vyhovovalo obom, tak potom nie je o com . to je samozrejme.
Mimochodom, ja by som tiez chcela aby mi muz nejako galantne naznacil ked by bolo nacase schudnut, ale ne ze mi povie ze som tlsta :D pretoze je to vzdy lepsie nez keby si to mal len mysliet a potom by som sa mu nakoniec znechutila. Jednoducho ocenim, ked si nebude mysliet, ze viem citat myslienky.
este ked su prirodzene snede, tak OK, teda exoticke krasky dakde z Mexika alebo Juznej Ameriky, to este zvladnem, ale niet nad prefarbene nacierno zo solarka (povodne biele ako sneh) aaaaaaaaaaaaaaaaaa konec