Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
mozno chce aby pribrala len do urcitych partii :DD
Mohol by to robit rafinovane a opijat ju, z alkoholu sa pribera plus je potom clovek dost hladny na dalsi den :D
a ked uz klebetim, tak: cudujem sa, ze magy aj nam nieco neprisiel nieco poradit, aspon tak na stranu-dve:DD
Danielka, NIE NIE, knihu nie :-DDD. Hej vsimla som si tu temu :-DDD, tak to bude asi muz, co chce zenu s krivkami a ma doma latu :-DD.
Maoam - zacinam mat pocit, ze po vikendoch pises knihu! Potom chcem vytlacok s podpisom ;))
vsimla si si temu "partner chce aby som PRIBRALA" ? dobre nie, ze aj take existuje. Ti chlapi tusim nie su spokojni s nicim.
Danielka, ahoj, no noc ako-tak, bola som asi 8x na WC :-DD
inak praveze to musim robit pomalsie, lebo su to veci, nad ktorymi musim velmi dobre premyslat, cim lepsie to napisem, tym väcsia sanca na uspech :-DDD
vsak to by aj bolo smiesne, keby niekto niekomu diktoval, co sa mu ma pacit :D
Mne sa tiez paci pekne telo. Ved to je normalne :) - ked hovorime o tom, na co sa rada pozeram. Ked uz hovorime o tom s kym by som rada travila cas, su do toho samozrejme zakomponovane aj ine faktory. Ale akokolvek blbo to vyznie, jednoducho vzdy sa pustime do reci s niekym, kto nam je sympaticky, ci nie? :)
ako ste sa vyspali?? Ja som bola asi 4x na wcku :D a vzdy som sa bala ze sa mi zjavi nejake strasidlo :))) a potom som sa zobudila, otvorim oci a predo mnou hlava psa! Mojho samozrejme a tak potichucky pisti, akoze chcem ist k tebe do postele :-)) samozrejme ani napad! takze ma tym pistanim zobudila este par krat. Ale aj napriek tomu som sa celkom vyspala, do 8:45 v posteli to je velmi ojedinele u mna :-))
Maoam - dufam, ze dnes zvladnes co mas na praci co najrychlejsie a nebudu stresy.
maoam...urcite su muzi co chcu take zeny...staci sa pozriet okolo seba :))...ale ja ostanem verny peknuckym malym ritkam :)
danielka...tak tak...spravne pises :)) a dobru noc prajem :)
dobru noc Danielka, idem pomaly aj ja, caka ma povinnostny vikend, ako inac...ze?? :-P grrrr
Maoam, bingi - dobru noc, uz som unavena. Zajtra ma byt pekne, tak sa na to idem vyspat! :)
no jo, ja verim, ze je este stale dost muzov, ktori chcu sice stihlu (pekne stihlu), ale ZENU a ktora smie mat aj pekne krivky :-) a nevyzera ako 14 rocne deculo...proste zena, zrela a sexy