Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
caute baby, babovka uz chladne :-PP
baby, mate nejaky tip na uces pre mna? idem ku kadernicke tento tyzden, dam si velmi rada poradit, kedze ja som taky typ, rifle, tricko, vlasy do copu, tenisky a ide saaaa
"clovek pocuje len to, co chce pocut" - aka symbolika - ved presne toto bolo mottom vcerajsieho "besnenia" vo vedlajsej teme:-)
U mna je to s chodenim do kostola podobne - insitucia cirkvi ako takej mi "nereze", s vierou v Boha to nema nic spolocne.
Tak moja babovka uz chladne, hodinna na elipticali za mnou :-) Teraz ideme hrat Pexeso :-)
carey - presne som pri cviceni myslela na to, ze dobre robis, ze ich chces skratit. Vzdy to osviezi a ak mozem, skus si nechat hodit taku orieskovu svetlucko hnedu na celu hlavu a do toho svetlejsi melir, nie prilis husto. Uvidis, ani s odrastanim potom nebudes mat taky problem ako mas teraz urcite.
evik1 - ahoj, no davaj tie miery, to som zvedava z tych sprintov ake mas pekne stehna :)
carey - velmi som zvedava na tie vlasy uz :))
VaMo- inak v kostole aj celkom v pohode kazen..dokonca som sa ani raz nepohorsila! :)) ja som tam z casti aj preto prestala chodit, lebo mi vadia tie ich nazory na niektore veci.
Ale verim, ze clovek rovnako nacerpa pokoj aj vonku v prirode :-) este ked sa moze tesit z jari. Snezienky som este nevidela, ale urcite si na teba spomeniem, ked zbadam!
mimochodom, ked uz som taka kostolova dnes, ten knaz povedal: "clovek pocuje len to, co chce pocut" .Tak mi to nejako utkvelo v pamati, mal pravdu.
Carey,v´daka,je to lepšie ako sama,hoci niekedy to potrebujem.duševná hygiena.stehno neviem veľa odhodlám sa a odmeriam,oki?Maoamka ako sa máš?
Evik1 - ako parada je, ze takto s muzom pekne chodite spolu behat. Uplne super mat takeho spolocneho konicka :) a ty mas kolko cm stehno?
Maoam -inak existuju rozne meliry? ja som vzdy mala len blond, dakedy by som aj zmenu chcela, lenze ked mam celu hlavu blond tak to asi tazko ze, to by nevyzeralo uz dobre. A farbu si nemozem dat, to by som musela stale farbit ako sialena
evik1, stop-stop-stop, co to citam, ze 'moje svinske telo...' nieeeee, taketo nesmies ;-) a nie ze o kave drhnut dom, kde su ranajky?
Carey: no tebe pristanu kratke vlasy, potom posli fotku na mail, nech ta zhodnotim :-DDD
čaute babeny,tak ja som ráno vydrhla dom o káve a nachystaná posilnená šlánkom od Zlatoša o HIIT,že kašlem na dlhý plúžak 60min.,musí byť kratšia cesta k peknej postave,tak som išla do vetra,ale beda za dedinou závej,ale vedela som,že dalej je už preplúžené tak som sa brodila,kým som sa dostala na svoju cestu-kpoec totálne vyplutá,potom som zbehla dolu a dala som 5x šprinty dohora 30 sek. ,dolu výklus.mala som dosť,aj muž.to behať 10 km súvisle je proti tomuto med lízať aj nalačno som si spomenila,čo som včera jedla.Aj tak sme to išli ešte vyklusať nech máme svojich 11km.on má následky,fajne ho bolia nohy a moje svinské telo nič.no ale to radšej budem po večeroch posilovať,ako toto,ved z behu má mať človek radosť!Sme skonštatovali,že nič pre nás asi,ved my máme tu v Tatrách samé kopce a teda rôznorodý tréning.nie ako po rovinke,a z tohto by mi teda asi ete viac stehná rástli...
aha, vsak OK:-D
tpch1 - a preco nie? po prve mi uz lezu na nervy a po druhe potrebujem trosku zmenu. Nechcem mat uplne kratke, ale kratsie.
carey, sice ta vobec nepoznam, ale ides sa dat ostrihat? Preco?