Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
a inak som vam chcela povedat, ze moj novy priatel, asi ho tak mozem nazvat, lebo vcera padla uz aj pusa...dako som do toho vhupla, neviem ci je dobre tak skoro....ale podla toho co o nom viem ma asi vsetky vlastnosti ake by mal mat idealny chlap haha...tak neviem snazi sa velmi, ale viem ze na zaciatku sa snazi kazdy...teraz mozem povedat len tolko, ze je to uplny opak ako to co som prezivala predtym. A je taky pozorny ze zasnem :D
Myslim ze sa budeme navzajom spoznavat, vie ze chcem ist na vsetko pomaly. Aj fainy film bol v kine, som spokojna :)
No baby ahojte, citala som si vsetky prispevky od vcera. Mozem k tomu len tolko povedat ze ani ty Maoam, ani Danielka - podla mna nemate chybu, ste senzacne zeny, piseme si uz pekne dlho, za tu dobu som vas mohla "spoznat", vdacim vam vazne za vela, sme moje netove priatelky, ked uz nic viac...ste super, posielam pusu :)
danielka...tazko povedat ci si nenarocna..nejake naroky musis mat predsa na muza... :))
' a je z neho debil' :DDDDD
jaaaaaaaaaaaj, si zasa raz zabila :DD
Maoam - ved len pravdu som povedala :)
bingham - dakujem, je mile pocut nazor od muza - este k tomu aj pozitivny :))
zase na druhej strane, ja som dlho muza nevyhladavala vobec. a stretnut nejakeho normalneho (a to som neni extra narocna - podla mna) je u mna tiez problem, mozno nechodim na spravne miesta. Potom konecne niekto, a je z neho debil. No, vsak ale netreba hadzat flintu do zita, ze ano :-)
maruska, danielka, dakujem vam obom, budem nad tym premyslat :-*
ako ste sa navzajom pekne pochvalili :)...tak sa pridam aj ja...danielka tiez na tebe nevidim nic zle...a som aj dost prekvapeny ze taka pohodova baba ako ty nema priatela :))
pre pana krala, aku hrubku som urobila :O
tvojIM :DDDDD
maoam mam taky pocit, ze tvojym hlavnym problemom je to, ze si az moc dobra...to tiez nie je dobre...bohuzial dnesny svet je taky, ze clovek musi byt trochu svina, aby nieco dosiahol..takze skus byt aj ty taka...ja viem, nie je to tazke, ale da sa na to zvyknut, pozri sa na mna :D mne volakedy strasne zalezalo na nazoroch druhych ludi a celkovo na druhych ludoch viac ako na mne, co bola velka chyba...
Maoam - no a muzi ako pani tvorstva zjavne nechcu zenu, ktora disponuje mozgom, ktory aj pouziva. :)))
aspon to mi z toho vychadza. Pretoze ja na tebe vidim velmi podobne veci, ako si vymenovala o mne. Takze zrejme bude ta "chyba" v nas.
Aj tak, dnes sa mi zda, ze nic na tomto svete nechapem. Ked tak nad tym rozmyslam, vsetko je nejake pokrivene.
A neverim, ako to, ze som sa tomu este neprisobila, za tolko vela rokov :D