Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

Ahojte,

práve som sa dosypala z práce. Akurát čo mám sprchu za sebou. Dnes to bola hrôza. Neviem čo sa deje, ale všetci sú akísi zmorení. Ktovie či to tým počasím nie je alebo je niečo čudesné vo vzduchu. Po ceste domov som takmer zamrzla! Pozriem na teplomer a že 10 stupňov. Jún! Och! Tie výkyvy sú hrôzostrašné.

Príbeh z posilky teda pobavil aj mňa :). Aspoň niečo úsmevné na dobrú noc.

Danielka, ja som tiež myslela na Teba keď som si dnes kafé zalievala :D. Ja dnes dve. Ráno zelený čaj + káva. Proste, ráno káva musí byť. Strava celkom fajn, akurát, že som dnes pojedala tortily :/. Vždy si to pokašlem s niečím.

Carey, tá skúška ma mrzí :/. Ale čo už, ideš ďalej, zvládneš. Ja čo som sa nachodila po skúškach, ajajaaaaj. Všetky termíny som využila čo som mohla :D.

xdanielax

Ahojte,

no ja dnes som mala toho milion. Konecne mam ako-tak klud. Ale uz sa mi aj spat chce :))
Den tiez nicim vynimocny, ale aspon nebol zly!

baby, ja neviem co sa to deje, ved vsetkym nam je tusim nejako divne.

teda okrem VaMo :-) ach take baby, ako si mala v tej posilke, to pobavi, to ti verim. Do mojej take nechodia, ale taki, co nevedia cvicit obcas hej, clovek sa aspon zabavi :D (i ked obcas trpim za nich )
ja som dnes nebola sportovat - ved ani som nemala cas. Ale zajtra do posilky urcite zbehnem.

Inga22 - myslela som dnes na teba pri kave.) Dnes som dala len 2. Rano kavu uplne vynechavam, i ked potom zivam az do obeda :D ..myslela som, ze len ja som taka zavislacka, ani by som nebola priznala pred casom, kolko kavy vypijem denne :))) Inak si mala aky den dnes? .. tiez taky "super" ?

VaMo

Carey - no skoda, jasne, ze ta to urcite mrzi...myslela som na teba
maoam Kopf hoch, skus si vedome pohladat nejake aktivity, proste robit "hocico". Hoci viem, ze prave v takych stavoch sa nechce nic, ale sama vies - treba do toho zapojit vyslovene rozum a vedome vyhladavat nieco, co aj ked nepotesi, tak aspon odvedie pozornost od zlych stavov /vies, ze viem, o com tocim :-) /
Ja som sa uplne skazila v jedeni posledne dni, stale ku mne niekto pride a uz len vecer sedime a pojedame, pripadne to prekladame tym grepovym radlerom :-( ZLEEE! Netrapi ma to kvoli pripadnemu pribratiu, to momentalne asi nehrozi pri tom vsetkom sporte, ale skor ma to mrzi kvoli vytvaraniu si akychsi nespravnych navykov - vecerne pozieranie vsetkeho mozneho.
Dnes som vo fitku, ked sa zo mna uz lialo, dosli dve pipky :-) Tie take v neonovom oblecku velkosti 32, nalicene, umele mihalnicky, predlzene vlasky... putovali asi polhodinu z jedneho stroja na druhy, nemali sajnu, co a ako robia, vyslovene prisli "na lov" Po polhodine NIC! Nezareagoval ani ziaden z trenerov, ani cviciaci chlapi...Dievcatka sa zobrali a cele "zmorene" odisli do sprchy. Joooj, tak mi zlepsili naladu :-)

carey

Ahojte baby :( No tak moj dnesny pokus o nieco bol velmi chaby, teoriu ako tak som vedela ale priklady nula bodov. Aj som sa hnevala, ale nema to vyznam, cakala som to. Tak dnes si davam uz oddych a od zajtra sa ucim na dalsiu skusku a potom mam 10 dni na tuto hrozu.

Som vycerpana ako hydrant bez vody :D

Inga22

Ahojte baby,

Carey, tak ja Ti dnes držím veľmi palce :). Verím, že nás tu budeš informovať.

Inak, tá blbá nálada môže byť aj z toho počasie, je to hrôza. Raz je zima, raz je teplo až dusno, raz prší. Určite sa nám lepšie vstáva keď je vonku slnko, to už samo o sebe v nás vyvoláva taký fajn pocit.

Xdanielax, ako pokračuješ s kávou? :) Ja tu akurát chlípem jednu :) Ale inak sa držím, tak dve denne si dám. Ráno jednu a potom poobede. Ale oproti tým aj 5-6tim šálkam, je to fajn. Toľko som naliala do seba keď som sa učila.

No nič, mňa čaká opäť raz celý deň v práci, tak sa tu majte pekne :)

carey

No pekne nam prsi, nemusime polievat :D

Maoam z coho mas depku? Tak celkovo myslis?
Inak ja mam posledne dni blby pocit ale nie z tej skusky, ale tiez tak celkovo.

Inak ja si este citam jednym ockom, zajtra na mna myslite ak sa vam bude chciet :) od pol 10 do 12.00
Inak buduci pondelok mam dalsiu skusku, tak snad to zvladnem, nie je taka tazka ako tato, som si ju tam šupla...no mam toho este dost, ale nebudem sa stazovat... kazdy tu ma horsie problemy