Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

VaMo

zabudla si jeden privlastok - neonove oblecko velkosti 32, cica :-)))
neviem ako s vratenim, predpokladam, ze no problem

Maoam

no...ale na oblecko 32 veru nemam :DDDDD

ale som musela najprv kukat, ze co to mam vlastne objednat, ci 8 alebo 10 :DD

uvidim, co to prileti z UK a ak nahodou nieco nebude OK, nie je problem s vratenim tovaru?

Maoam

Carey, neboj, buduci rok koncis a ked uz mas taku narocnu VS, tak snad potom budes dobre zarabat s nou :D a budes moct objednavat veselo :D.

VaMo: mas ma na svedomi, objednavka odoslana :D.
Danielka: tak ten rozhovor trval 3h, uvidim ze co o 14 dni by som mala mat vysledok...

Ale som tak unavena z toho, ako keby som bola tyzden drela. Psychicke vypätie je strasne.

carey

Baby uz su vysledky z tej matiky. Tak spravilo 10 ludi zo 70, co je asi rekord... teoriu som mala aj celkom dobre na 20% treba mat 25% ale priklady skoro nic... ale nevadi posuva ma to, dam do toho vsetko a snad to vyjde :)

carey

Dobre rano baby, ja sa uz od vcera drtim na dalsiu skusku co mam v pondelok. Ta snad vyjde, aspon ma to posunie o krok vpred.
Vidim ze tu preberate nejake stranky, ja to radsej ani nejdem pozerat, lebo aj tak nemam peniaze.
Inak buduci tyzden idem ku kadernicke tak budem mat zasa kratsie vlasy, uz sa tesim.

S priatelom vsetko v poriadku, mali sme predvcerom 3mesiace, dobre nam je a strasne sa tomu tesim :)

Baby pekny den prajem

Inga22

Danielka, no áno, obvykle bývam celý deň. Zabehnúť by som si stihla, ale to by som si ráno musela privstať a to sa mi teda naozaj nechce :). Nie raz som si hovorila, že sa ráno vyberiem zaklusať si, ale to by som naozaj musela skôr vstať a ja som taký spachtoš :).

Baby, inak tá stránka s handrami je supiš :). Ja mám pár vecí odtiaľ a som spokojná.

Maoam, určite máš pravdu v tom, že treba byť aj tak psychicky nejak vyrovnaný, vtedy sa to ľahšie všetko zvláda. Ja sa snažím byť v pohode a nejak to neriešiť, ani sa vážiť nechcem priveľmi, nech ma to nedemotivuje. Len to mi je záhada, že sa cítim taká dosť ťažká a pritom na oblečku cítim akú-takú vôľu. Možno by som si mala spraviť deň či dva také zeleninovo-ovocné ľahké, nech sa nejak "prečistím" a nech som ľahšia.